Meghan hyrer samme PR-rådgivere som hjalp Michael Jackson mot overgrepsanklagene

Arne-Petter Lorentzen

  • Publisert: 05.09-2019
  • Oppdatert: 05.09-2019
Daniel Leal-olivasAFP

Hertuginne Meghan frykter at offentligheten har vendt seg mot henne. Nå kjøper hun dyre PR-tjenester i et forsøk på å snu opinionen.

Det britiske hoffet er i sjokk etter at hertuginne Meghan (38) har hyret inn et kriseteam fra Hollywood for å hjelpe henne å snu omdømmet sitt, melder The Sun.

Hennes første år i den britiske kongefamilien har bydd på mange kontroverser, som har ført til en voksende skepsis blant det britiske folk.

Mye negativ oppmerksomhet

Siden Meghan ble en del av den britiske kongefamilien har det vært mange kontroverser.Det er har vært et stort fokus på det dårlige forholdet mellom henne og hertuginne Kate. Meghan blir fremstilt som dobbeltmoralsk på grunn av massiv bruk av privatfly, samtidig som hun vil fremstå som miljøvennlig. Dette har også Startsiden skrevet om tidligere.

Britain's
Britain's Prince Harry and Meghan, Duchess of Sussex with their baby son at Windsor Castle
Meghan Markle feirer sin første bursdag som mor den 4. august.

Det dårlige forholdet hennes til faren Thomas Markle har gjort stor skade på omdømmet. Han var ikke invitert i det kongelige bryllupet, og har heller ikke fått møte barnebarnet Archie, som kom til verden i mai. 

I følge Se og Hør blir hun beskrevet som vanskelig å jobbe med, ettersom flere i hennes innerste sirkel har sagt opp jobben det siste året.

Hyrer PR-eksperter fra Hollywood.

Nå tar Meghan grep for å snu det negative omdømmet. Nylig hyret hun inn et PR-byrå fra USA for å hjelpe henne å gjenreise omdømmet. Det samme selskapet bistod Michael Jackson da overgrepsanklagene mot ham haglet på 90-tallet, og det var også dem Harvey Weinstein ringte da #metoo-kampanjen raste.

Det britiske hoffet reagerer kraftig på Meghans dyre PR-kjøp. Fra før har Meghan ansatt Sara Latham, som jobbet med kommunikasjon under Hillary Clintons presidentkampanje, og i det White hus for Bill Clinton da han var president.

- Å leie et PR-byrå fra Hollywood når du er medlem av kongefamilien er uortodoks for å si det mildt, sier en anonym kilde i det britiske hoffet til The Sun.

Samme kilde påpeker at Meghan i flere måneder har ignorert rådene fra egen stab, og heller lytter til råd fra Hollywood-rådgivere.

DEL

FØLG OSS