Charlie Sheen kuttet ut alkohol og narkotika: – Det var på tide å gjøre en forandring

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 11.09-2019
  • Oppdatert: 11.09-2019
Sheen og ekskona Denise Richards i 2005. Richards søkte om skilsmisse det samme året. Nå beskylder hun Sheen for å skylde henne millioner i barnebidrag. Foto: Chris Pizzello/AFP

Den hiv-positive skandalestjernen har satt på festbremsen og  overvunnet kampen mot rusmidlene. Nå blir han anklaget for å skylde millioner i barnebidrag. 

«Two and a Half Men»-stjernen (54) bestemte seg for å bli nykter i 2017, etter flere års alkohol- og rusmisbruk.

Nå har han vært nykter i et og et halvt år. I en ny episode av «Jay Lenos Garage», forteller han hva som fikk han til å snu om livsstilen sin.

Les også: Fire år etter hiv-diagnosen: Slik går det med Charlie Sheen nå

– For rundt et og et halvt år siden, slo det meg at det var på tide å gjøre en forandring. Det krevde ikke at jeg gjorde noe superdramatisk eller sensasjonelt, sier han til Leno.

I desember i fjor, delte han et bilde av en medalje som viste at han hadde vært edru i et år.

 – Glad for å være glad igjen

Sheen var i flere år en av verdens best betalte skuespillere, og er spesielt kjent for å ha spilt hovedrollen i komiserien «Two and a Half Men».

Samtidig levde han et utsvevende liv med pornostjerner, narkotika og alkohol, noe som gjorde at han fikk sparken fra TV-serien i 2011.

I 2015 skapte han igjen overskrifter da han stod frem som hiv-positiv.

Nå kan det imidlertid se ut som at skuespilleren tar bedre vare på seg selv.

– Jeg fokuserer på helsen min og familien min, og så får jobbene komme etterpå. Jeg er glad for å være glad igjen, sier han.

Videre forteller han at han oppfordrer barna sine til å komme til han hvis det er noe «farlig eller usunt» de lurer på.

– Mine erfaringer kan forhindre at de gjør det samme som meg, så denne reisen var ikke helt bortkastet. Jeg sitter inne med mange erfaringer, sier han til talkshowverten.

Sløste millioner på «ekstravagant livsstil»

Sheen har til sammen fem barn, hvorav to av de er sammen med ekskona Denise Richards (48). 

I rettsdokumenter Us Weekly har fått tilgang på, kommer det frem at Richards nå beskylder Sheen for å skylde henne over fire millioner kroner i barnebidrag.

Les også: Charlie Sheen setter ned prisen på luksusvilla

I papirene står det angivelig at skuespilleren har brukt millioner på å nedbetale egen gjeld og leve en «ekstravagant livsstil» istedenfor å betale barnebidrag.

Sheen og Richards var gift i tre år, før Richards søkte om skilsmisse i 2005.

Sheen har selv tidligere innrømmet at han ikke har råd til å betale barnebidrag fordi han har blitt svartelistet av underholdningsbransjen.

Han har så langt ikke kommentert de nye anklagene. 

DEL

FØLG OSS