Fire år etter HIV-diagnosen: Slik går det med Charlie Sheen nå

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 15.01-2019
  • Oppdatert: 15.01-2019
Charlie Sheen under veldedighetsarrangementet «California Strong» i Malibu for noen dager siden. Foto: Rich Polk/AFP

– Jeg er stolt av å endelig være kosekvent og pålitelig, sier «Two and a Half Men»-stjernen. 

I 2015 begynte det å sirkulere rykter om at Charlie Sheen hadde fått HIV, og noen uker senere stod han frem i et intervju som HIV-positiv.

Nå, fire år senere, virker det imidlertid som det går den rette veien for skuespilleren. I et intervju med Us Weekly fortalte han at han hadde fått et nytt syn på livet etter han fikk diagnosen.

Les mer: Charlie Sheen: – Jeg er HIV-smittet

– Jeg har gjort noen forandringer med meg selv for å få sjansen til å gjøre noen veldig kule ting profesjonelt sett. Og jeg er stolt av endelig å være konsekvent og pålitelig, sier Sheen til magasinet.

Årevis med skandaler

Sheen har fem barn med tre forskjellige kvinner. I intervjuet fortalte han også at barna hans visste at uansett hva som skjedde, er han en «veldig organisert og omsorgsfull far».

I tillegg til rollen i serien Two and a Half Men, var Charlie Sheen i flere år kjent for sin utsvevende livsstil. I sin storhetstid, var han sammen med skuespilleren Denise Richards og var en av verdens best betalte skuespillere.

Men så begynte det å gå nedover. I 2011 fikk han sparken fra komiserien Two and a Half Men, noe som skal ha vært på grunn av hans problemer med alkohol og rusmidler.

Feiret ett år som edru

I flere år var han inn og ut av forskjellige rehabiliteringsinstitusjoner, men nå kan det se ut som stjernen har klart å holde seg edru over lenger tid.

Les også: Charlie Sheen advarer Kutcher

I desember i fjor delte han et bilde av en medalje som viste at han hadde vært edru ett år, sammen med meldingen: «Så, dette skjedde i går! Et fabelaktig øyeblikk i min nye reise.»

DEL

FØLG OSS