Celine Dion ble enke i 2016: - Jeg er ikke klar for å treffe en ny mann

Arne-Petter Lorentzen

  • Publisert: 19.09-2019
  • Oppdatert: 19.09-2019
Graham HughesAP

«My heart will go on»-sangerinnen har ennå ikke klart å gå videre etter at ektemannen gikk bort for snart fire år siden.

Kanadiske Celine Dion (51) sliter fortsatt med følelsene etter det tragiske dødsfallet til ektemannen René Angélil. Han gikk bort i januar 2016 etter å ha kjempet mot kreftsykdom i flere år. Han ble 74 år gammel.

Les også: Michael Douglas og Cathrine Zeta-Jones sammen i 20 år: - Jeg vil først og fremst huskes som en god ektemann

Celine og René hadde et helt spesielt forhold. Han begynte som Celines manager da hun bare var 13 år gammel i 1981. Det nære forholdet utviklet seg, og i i 1994 giftet de seg. Det gjorde at sorgen var enda tyngre å bære for Celine, som fikk ansvaret for barna René-Charles (18), og tvillingene Eddy og Nelson (8) alene.

Celine

Celine Dion og hennes mann Rene Angelil ses her hjemme i deres hus på Jupiter Island, Florida USA i 2001. Celine Dion er gravid i sjuende måned.

Enda orker hun ikke tanken på finne en ny sjelevenn.

- Jeg dater ikke. Det er jeg ikke klar for. Det at jeg har så mange flotte mennesker i livet mitt gjør at jeg føler meg både heldig og lykkelig. De får meg til å le, men jeg savner å bli tatt på. Jeg savner å bli klemmet. Jag savner å bli fortalt at jeg ser vakker ut. Jeg savner hva en kjæreste, og hva en ektemann ville ha gjort, sa hun i et intervju med den amerikanske TV-kanalen Today.

Fikk ikke tatt farvel

Hennes siste natt med ektemannen før han gikk bort, preger henne fortsatt.

Les også: Gwyneth Paltrows nakenbilde får nettet til å koke

- Han ringte meg før jeg skulle på scenen, og gav meg en liten beskjed: Jeg elsker deg. Da jeg kom hjem senere den kvelden, var det veldig, veldig sent. Jeg ville ikke vekke ham for å gi han et kyss. Neste morgen var han død. Vårt siste farvel var at vi snakke litt på telefonen og en tekstmelding. Slik tok vi farvel, sa hun i samme intervju.

Les også: George Michael gjorde samboeren arveløs - nå bor han på gaten

DEL

FØLG OSS