Gwyneth Paltrows nakenbilde får nettet til å koke

Arne-Petter Lorentzen

  • Publisert: 12.09-2019
  • Oppdatert: 12.09-2019
Evan AgostiniAP

Skuespilleren Gwyneth Paltrow får ramsalt kritikk på sosiale medier etter å ha delt et bilde hvor hun driver med nakenyoga.

Den amerikanske skuespilleren (46) har lenge bydd på kontroverser siden hun startet opp livsstilsbloggen Goop i 2008.

Hun har blant annet anbefalt leserne sine å tisse i dusjen, dampe vaginaen og anbefale influensasyke å bruke tid i badstu. Dette er tidligere omtalt i Dagbladet.

Hun har også fått forskere på nakken, som mener hun regelrett lurer seerne sine ved å undergrave vitenskapen.

Les også: Michelle Pfeiffer: - Jeg blir helt skjelven

– Kjendiser har fått en enorm innflytelse. Gjennom sosiale medier når de ut til ufattelig mange, så vitenskapen har en enorm utfordring hvis den skal bli hørt og sørge for at syke mennesker ikke velger behandlinger som ikke virker, sa Timothy Caulfield, som er professor i jus og leder av Health Law Institute ved University of Alberta i Canada til Bladet Forskning i april.

(Saken fortsetter under)

Nå møter Gwyneth Paltrow igjen motbør - denne gang for å dele et nakenbilde av seg selv mens hun gjør yogaøvelser på et fjell, skriver The Sun.

«Dette blir til stadig helt feil. Instagrambildene dine byr på hvite jenter fra millenialgenerasjonen, og nå dette urealistiske kroppsidealet. Du trenger en «reality check» når du hevder at du vil styrke kvinner», skriver en av følgerne hennes.

Les også: Prinsesse Madeleines overraskelse ga Chris O’Neill hakeslipp

Gwyneth Paltrow er også nær venn av vår egen prinsesse Märtha Louise.

(Saken fortsetter under) 

«Å møte fantastiske mennesker som får oss til å utvikle oss er en gave, synes du ikke? Å møte Gwyneth Paltrow var en slik gave. Din visdom, styrke, ditt klare syn, din myke personlighet og gode humor er så inspirerende. Takk for at du er den du er, og for at du tar imot oss alle med åpne armer. Jeg ser så frem til vårt neste møte», skrev hun på en Instagram-post tidligere i sommer.

Paltrow er kjent fra filmer som «The Talented Mr. Ripley» (1999), «Contagion» (2011) og «Shakespeare in Love» (1998), som hun vant en Oscar for.

DEL

FØLG OSS