Michelle Pfeiffer: - Jeg blir helt skjelven

Arne-Petter Lorentzen

  • Publisert: 12.09-2019
  • Oppdatert: 12.09-2019
Axel SchmidtAFP

Michelle Pfeiffer har hatt enorm suksess som skuespiller. Likevel frykter hun fremdeles å få sparken etter første uka.

Den amerikanske skuespillerinnen er en av vår tids aller største skuespillere., og har vært oscarnominerte tre ganger. Fremdeles er 61-åringen svært ettertraktet på jobbmarkedet. Tross all suksessen, føler hun likevel på usikkerheten når hun hun går i gang med innspillingen av en ny film.

Les også: Charlie Sheen kuttet ut alkohol og narkotika: – Det var på tide å gjøre en forandring

Til Gwyneth Paltrows podcast, «Goop» letter Michelle Pfeiffer på sløret om følelsene som settes i sving når hun kommer på et nytt filmsett:

- Jeg går alltid med en følelse om at jeg skal få sparken første uka på jobb. Jeg blir alltid helt skjelven første dag på jobb, forteller hun.

Fikk kallenavnet «Dr No»

Michelle Pfeiffer tok seg en pause fra skuespilleryrket for å oppdra sine to små barn. Hun forlot filmbyen Los Angeles til fordel for San Fransisco for å få ro.

Les også:Sean Connery i orkandrama på Bahamas

- Jeg følte at jeg levde i en boble. Å ha barna i Los Angeles gjorde at jeg aldri klarte å si ja. Kallenavnet mitt ble «Dr. No». Det er ikke sånn at jeg aldri jobbet, men jeg gjorde det alltid med forbehold. Jeg spurte alltid spørsmål som hvilken tid på året er det? Hvor mange uker? Hvor skal den spilles inn, og slike ting, forteller hun til Gwyneth Paltrow.

Nå har barna flyttet hjemmefra, det har gitt skuespilleren en enorm frihet.

- Endelig føler jeg at jeg kan gjøre som jeg vil, forteller hun i podcasten.

Få oversikt over ukas TV-programmer. Prøv vår TV-Guide her!

DEL

FØLG OSS