Dette gjør datteren til Jahn Teigen og Anita Skorgan nå

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 11.10-2019
  • Oppdatert: 12.10-2019
Pressen stod i kø for å kjøpe bildene av lille Sara. Det var det ikke så mye vits i å gjøre.FOTO: Per Løchen / SCANPIX

Da Sara Skorgan Teigen ble født, stod pressen i kø for å få de første bildene av henne. Nå er hun 35 år, og gjør suksess på egenhånd. 

Jahn Teigen og Anita Skorgan møttes for første gang i 1979, og ble raskt et av 80-tallets mest omtalte par.

Derfor oppstod det et enormt mediekjør da de fikk sitt første barn sammen. August 1984 kom Sara Skorgan Teigen til verden, og ifølge VG tilbød enkelte aviser opp mot 300.000 kroner for de første bildene av henne.

Les også: Slik gikk det med sønnen til John Lennon og Yoko Ono

Det trengte de imidlertid ikke å gjøre. Skorgan og Teigen endte opp med å gi ut bildene gratis, men vernet godt om privatlivet til datteren i ettertid.

– Vil ikke bli kjent

Sara gikk på dramalinjen på Hartvig Nissen i Oslo og i flere år sang hun i NRKs pikekor, men hun endte ikke opp med å bli artist som foreldrene sine.

Da hun var 18 år jobbet hun som frilans make-up-artist, og fortalte til VG at hun likte seg best bak kulissene.

– Jeg har overhodet ingen interesse av å stå foran kamera. Jeg har vært pappas lille turnjente, og synes det virker veldig interessant å jobbe bak i kulissene. Jeg vil ikke bli kjent, sa hun den gang.

Sara fortsatte på den kreative stien. Hun studerte fotografi både i København og New York, og stilte ut fotografiene på gallerier i storbyer verden over.

I 2014 ga hun ut fotoboken «Fractal State of Being», som senere ble nominert til flere priser, ifølge hennes egen hjemmeside.

VIDEO: Se høydepunktene fra Jahn Teigens karriere:

Har selv blitt mor

I forbindelse med utgivelsen av boka, stilte hun opp på et sjeldent intervju med Aftenposten. Da sa hun at hun ikke hadde lyst til å få oppmerksomhet bare på grunn av hvem foreldrene hennes var.

– Nå har jeg skapt noe på egen hånd. Jeg har vært i utlandet og gjort en haug med intervjuer der. Jeg er ikke datteren til noen der, bare meg, sa hun.

Les også: Teigen: – Jeg gikk rett i kjelleren

Det samme året kom det frem at Sara ventet barn med kjæresten Federico Grandicelli. Sammen fikk de sønnen Josef i2015.

Sara uttaler seg sjelden til mediene, men i september fortalte hun sin egen historie om sin far Jahn Teigen til Dagbladet. Det var i forbindelse med hans 70-årsdag

Instagram-profilen til Sara, kan man se noen glimt fra hverdagen hennes og hvordan hun ser ut nå. Se bildene nedenfor!

DEL

FØLG OSS