Prins Harry tok til tårene under rørende tale

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 16.10-2019
  • Oppdatert: 16.10-2019

Prinsen klarte ikke å holde tårene tilbake da han snakket om sine erfaringer med å bli far. 

Tirsdag holdt veldedighetsorganisasjonen WellChild sin årlige prisutdeling hvor de hedrer alvorlig syke barn og menneskene som hjelper dem.

Prins Harry (35) har deltatt på prisutdelingen flere ganger, og det er andre år på rad han deltar sammen med hertuginne Meghan.

Årets prisutdeling betød ekstra mye for prinsen, fordi han selv ble far for første gang i mai. Under utdelingen holdt han tale, og måtte ta til tårene da han begynte å snakke om sitt eget ønske om å bli far.

Les også: Prins Harry: – Jeg skal ikke ha flere enn to barn

I talen avslørte han at da han og Meghan var på prisutdelingen i september i fjor, visste de begge at hun var gravid, men hadde ikke offentliggjort den store nyheten enda.

– Når vi var på denne prisutdelingen i fjor visste vi at vi ventet vårt første barn. På denne tiden visste ingen andre om det, men det gjorde vi, og jeg husker at jeg klemte hånden til Meghan under utdelingen mens vi begge tenkte på hvordan det kom til å være og bli foreldre, sier han.

Se talen i videoen øverst!

Videre fortalte han at det var ekstra spesielt for han å være med på prisutdelingen fordi han selv har blitt far.

– Å være her og snakke til dere rører meg langt inn i hjerteroten på en måte jeg aldri kunne forstått før jeg fikk mitt eget barn, sier han.

Les også: Prins Harry knust av sorg etter vennens død

Farsrollen skal også ha minnet Harry på savnet etter avdøde prinsesse Diana. Etter sønnen Archie ble født, var han på åpningen av idrettsarrangementet Invictus Games, hvor han snakket med den nederlandske syklisten Dennis van der Stroon.

Stroon fortalte til People at Harry sa at han fortsatt tenkte mye på moren sin.

– Han sa at å savne moren sin er som å savne en form for trygghet, at man trenger det som en sønn og at man ikke har den tryggheten lenger når man mister moren sin, sa Stroon. 

Video: Her viste Meghan og Harry frem lille Archie for første gang: 

DEL

FØLG OSS