Prins Harry knust av sorg etter vennens død

Arne-Petter Lorentzen

  • Publisert: 26.08-2019
  • Oppdatert: 26.08-2019
Kirsty WigglesworthAP

Den britiske prinsen fikk sjokkbeskjeden om at hans nære venn Jules Robert var funnet død i en alder av 37.

I 2013 ble Prins Harry (34) historisk da han som første medlemmet av den britiske kongefamilien gikk på ski til Sydpolen. Mer enn 200 kilometer på ski i bitende kulde ble tilbakelagt sammen med 12 andre krigsveteraner med krigsskader i organisasjonen Walking with the wounded. Prinsen har selv tjenestegjort som helikopterpilot i Afghanistan.

Les også: Prins Harry: - Jeg skal ikke ha mer enn to barn

l

Prins Harry gikk til Sydpolen for å samle inn penger til organisasjonen asking With The Wounded i 2013. Sammen med 12 andre krigsveteraner nådde de Sydpolen etter 200 kilometer på ski i bitende kulde.

Turen hadde han ikke klart uten opptreningen han fikk av overlevelseseksperten Jules Robert. Prinsen og overlevelseseksperten utviklet et nært vennskap under opptreningen, og da Jules ble funnet død skal prinsen ha blitt knust av sorg, melder Hello Magazine.

Prins Harry skrev et personlig brev til enken og den to år gamle datteren som ikke lengre hadde en far, som han sendte til begravelsen med en blomsteroppsats.

Les også: Dette tjente Hertuginne Meghan før hun ble kongelig

I følge ukebladet skal prinsen ha vært tydelig opprørt samme dag som begravelsen fant sted, melder ukebladet.

Sjokkbeskjeden om vennens død fikk Harry mens han forberedte seg til å reise til Ibiza for å markere kona Meghans 38-årsdag tidligere denne måneden.

Les flere saker fra Nettliv her!

DEL

FØLG OSS