Dette tjente hertuginne Meghan før hun ble kongelig

Arne-Petter Lorentzen

  • Publisert: 09.08-2019
  • Oppdatert: 09.08-2019
Daniel Leal-olivasAFP

Før Meghan vant prins Harrys hjerte, gjorde hun stor suksess som skuespiller. Her er oversikten over hennes private formue.

18. mai i fjor gav hertuginne Meghan (38) og prins Harry (34) hverandre sitt ja og lovet hverandre evig troskap. Samtidig vinket Meghan farvel til sitt gamle liv som ettertraktet skuespiller på film- og TV.

Hertuginnen av Sussex hadde enorm suksess som skuespiller i TV-serien «Suits» som sendes på Netflix. I syv sesonger spilte Meghan Markle rollen som den dyktige advokatsekretæren Rachel Zane, som sjarmerte både TV-seere av begge kjønn med sitt skarpe intelekt og vakre utseende.

meghan

SUITS: Meghan Markle i rollen som advokatsekretæren Rachel Zane i samtaler med seriens hovedkarakter Harvey Specter, spilt av Gabriel Macht.

Les også: Meghan Markle kritisert for magasinbidrag

Prioriterer prins Harry

I følge nettstedet Know Net Worth, tjente hun mer enn 400 000 norske kroner per episode av «Suits». Etter 100 episoder i «Suits» var det nok, og hun pensjonerte seg som skuespiller.

Britain's

MANN OG KONE: Meghan og prins Harry traff hverandre i 2016. De gifet seg to år senere, og nylig ble de foreldre til den lille hjerteknuseren Archie.

–Jeg ser på det som en forandring. Et nytt kapittel. Jeg følte virkelig jeg kunne krysse av boksen som skuespiller etter hundre episoder og syv år. Jeg er veldig stolt over jobben jeg har gjort, og nå gleder jeg meg til å jobbe i et team med deg, sa hun til prins Harry i et felles intervju med henne og prinsen på BBC.

Les også: Prins Harry: - Jeg skal ikke ha mer enn to barn

God for 60 millioner kroner

Samme nettsted anslår formuen hennes til over 60 millioner kroner. I tillegg til TV-serien «Suits» har hun også hatt flere godt betalte filmroller, blant annet i filmen «Remenber me» fra 2010, hvor hun spilte mot den svenske skuespilleryndlingen Lena Olin (64) og tidligere James Bond-skuespiller Pierce Brosnan (66).

For denne filmen skal hun ha tjent cirka halvannen million norske kroner. Gode penger skal hun også ha tjent på filmene «The Cadidate» og «The boys and girls are getting down». For disse filmene skal hun ha tjent over 1 million kroner hver. I tillegg har hun også gjort gode penger i filmene «Horrible Bosses», «Random Encounters» og «Dysfunctional friends», samt gjesterollene hun har hatt i TV-seriene CSI, Knight Rider og Beverly Hills 90210.

Blogger og designer

Deter ikke bare skuespilleryrket som sørget for gode penger for den kongelige 38-åringen. Hun drev livsstilbloggen The Tig  hvor hun skrev om mat, reise, mote og helse.

Tidligere har hun uttalt til britiske Hello Magazine at hun tjente rundt 650 000 kroner på sponsorer og samarbeidsavtaler på bloggen sin.

En av samarbeidsavtalene var med den kanadiske butikkjeden Reitmans. For dem har hun både tatt modelloppdrag og designet to kleskolleksjoner, den siste kom i butikkene i 2016, samme året som hun møtte prins Harry. 

Les også: Slik kan du lese Hertuginne Meghans gamle blogg

DEL

FØLG OSS