Slik kan du lese hertuginne Meghans gamle blogg

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 08.01-2019
  • Oppdatert: 11.07-2019
Meghan og prins Harry viste seg sammen offentlig for første gang under Invictus Games i Toronto i 2017. Foto: Chris Jackson/AFP

Hertuginne Meghan nevnte blant annet sin nåværende svigersøster, hertuginne Kate, i et av sine blogginnlegg. 

 Denne saken har blitt publisert før, men er lagt ut igjen til glede for nye lesere.

Noen år før hun ble hertuginne og en av verdens mest omtalte kvinner, drev Meghan Markle livsstilsbloggen «The Tig» i tillegg til jobben som skuespiller.

På bloggen delte hun sine tips om reise, mat mote og skjønnhet. Da hun forlovet seg med prins Harry, ble imidlertid bloggen lagt ned og kontoene hennes i sosiale medier ble stengt.

Les også: Her er navnene Meghan og Harry kan komme til å velge

Men hvis du vil ha et glimt av hvordan Meghans liv var før hun ble kongelig, går det heldigvis an å lese bloggen gjennom skjermdumper nettsiden Wayback Machine har tatt vare på.

Nettsiden er et arkiv hvor man blant annet kan se skjermdumper fra nettsider som nå er lagt ned. Søker man på «The Tig», kommer de fleste av innleggene på siden opp.

(Saken fortsetter under) 

/

Skrev om hertuginne Kate

Gjennom innleggene kan man lese om Meghans favoritter innenfor reise, mote, mat og skjønnhet, men hun skriver også litt om sine personlige meninger.

I ett av innleggene fra 2014, skrev hun ironisk nok om det å være prinsesse, og nevnte til og med sin nåværende svigersøster.

«Små jenter drømmer om å bli voksne prinsesser. Jeg, for eksempel, var alltid opphengt i She-Ra, prinsessen av makt. Og voksne kvinner ser ut til å opprettholde denne barndomsdrømmen. Bare se på all glamouren rundt det kongelige bryllupet og den endeløse samtalen om prinsesse Kate», skrev den nåværende hertuginnen.

Les flere av innleggene her!

Les også: Michelle Obama gir ekteskapsråd til hertuginne Meghan

DEL

FØLG OSS