Donald Trumps glemte TV-opptredener

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 26.10-2019
  • Oppdatert: 26.10-2019

Fra «Hjemme alene» til «Sex og singelliv»: Slik har du kanskje ikke sett Donald Trump før. 

Siden Donald Trump ble valgt til president i 2016, har de fleste av oss blitt vant til å se ham i møter med andre verdensledere og foran store forsamlinger.

Donald Trump har vært i medienes søkelys siden siden på 80-tallet, programlederrollen i realityserien «The Apprentice» tok kjendisstatusen til nye høyder.

Noe mange kanskje ikke husker, er at Trump også har spilt i kjente serier og filmer opp gjennom.

Les også: Trump var inspirasjonen til filmskurken i «Tilbake til fremtiden»

Før han ledet «The Apprentice», dukket han nemlig opp i TV-serier som «The Fresh Prince of Bel-Air» (1994), «The Nanny» (1996) og «Sex og singelliv» (1999). I disse seriene spilte han seg selv.

I en scene av julefilmen «Hjemme alene 2», kom Trump også gående inn i lobbyen på hotellet lille Kevin skulle sjekke inn på.

Men ifølge Hollywood-skuespilleren Matt Damon, var det ikke filmprodusentene selv som ville ha med Trump i filmene.

I et intervju med The Hollywood Reporter, fortalte Damon at hvis man skulle spille inn en scene i en av bygningene Trump eier, krevde han at man skrev han inn i en rolle i manuset. Man måtte også omtale han som «Mr. Trump».

Les også: Barron Trump: Se, så stor han har blitt!

– Man måtte kaste bort en time av dagen sin på å filme denne teite scenen: Donald Trump går inn, Al Pacino sier: «God dag, Mr. Trump», og så forsvinner han.

Damon hevdet også at Trump hadde blitt klippet ut av enkelte av filmene så fort filmprodusentene hadde fått tillatelsen de trengte.

– Man kaster bort litt tid for å få den tillatelsen, og så kan man kutte vekk scenen. Men i «Hjemme alene 2» lot de tydeligvis scenen bli, sier Damon. 

Se noen av Donald Trumps TV-opptredener i videoen øverst!

DEL

FØLG OSS