Barron Trump: Se, så stor han har blitt!

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 20.08-2019
  • Oppdatert: 20.08-2019

Presidentparets 13 år gamle sønn har plutselig skutt i været. 

Mange forbinder kanskje Barron Trump (13) med bildene av at han så ut som han holdt på å sovne under farens seierstale i 2016.

Nå er han 13 år, og mye har skjedd siden den gang. Mandag kom Donald, Melania og Barron hjem fra en to ukers ferie i New Jersey, og på bildene som har blitt lagt ut, kan man se at han plutselig har blitt en voksen, ung mann. 

Les også: Boken Donald Trump frykter

De nye bildene vekker oppsikt på nettet, og har blitt omtalt av medier verden over. Mange lurer på om Barron nå er den høyeste i familien, og på Twitter tuller den politiske kommentatoren Cameron King med at Barron må være ettertraktet blant talentspeidere i basketballigaen NBA. 

Se bildene i videoen øverst!

Ut i fra bildene, kan det se ut som Barron har blitt høyere enn far Donald (190 cm) og mor Melania, som med sine skyhøye hæler er rundt 185 centimeter høy. 

Man ser sjeldent Barron Trum i mediene, i motsetning til sine foreldre. Siden han er under 18 år, får ikke fotografer ta bilder av han med mindre han er sammen med foreldrene, ifølge USA Today.

Les også: Melania Trump-statue vekker oppsikt

Barron går på en privatskole i Potomac, rundt 35 kilometer fra Washington D.C. Han er det eneste barnet Donald og Melania har sammen. 

DEL

FØLG OSS