Bruce Springsteen: - Trump har ikke peiling på hva det vil si å være amerikaner

Arne-Petter Lorentzen

  • Publisert: 28.10-2019
  • Oppdatert: 28.10-2019
Scanpix

«The Boss» raser mot USAs president etter at Donald Trump sa at han ikke trengte «lille» Bruce Springsteens hjelp under valgkampen 2016.

Nylig gikk president Donald Trump (74) hatt ut mot flere superstjerner som kritiserte ham for å bruke musikken deres på valgkamparrangementer, har Startsiden tidligere skrevet.

– Jeg trengte ikke Beyoncé og Jay Z. Jeg trengte ikke lille Bruce Springsteen, sa Trump – før han gjorde narr av Springsteens tilstedeværelse på demokratenes politiske valgkamparrangementer.

Les også: Donald Trumps glemte TV-opptredener

– Han pleide å gjøre rundt to låter, så dro han … og alle dro med ham, mens Hillary Clinton fremdeles sto og talte, hevdet Donald Trump på møtet, som altså ble innledet med avspilling av «Purple Rain» – til store protester fra den avdøde musikklegendens dødsbo.

Nå svarer Bruce Springsteen (70) på Trumps kommentar:

– Forvaltningen av landet vårt er slengt bort til en en som ikke har peiling på hva det vil si å være amerikaner, sier artisten i et intervju på frokostsendingen til den amerikanske TV-kanalen CBS.

Les også: Donald Trump var inspirasjonen til skurken i «Tilbake til fremtiden»-filmene

Springsteen er tilhenger av det demokratiske partiet i USA. Han har ved en rekke anledninger opptrådt på valgkamparrangementer for dem, senest under valgkampen i 2016, hvor valget stod mellom Hillary Clinton og Donald Trump.

DEL

FØLG OSS