Ny dokumentar: Derfor barberte Britney av seg håret

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 05.11-2019
  • Oppdatert: 05.11-2019

Dokumentaren «Britney at Breaking Point» avslører nye detaljer om popstjernens sjokkerende sammenbrudd. 

Britney Spears ble stjerne over natta da hun slo gjennom med superhiten «Baby One More Time» i 1998.

Med berømmelsen fulgte et enormt press, og i 2007 rant det over for popstjernen. Hun gikk gjennom et svært offentlig sammenbrudd der hun barberte av seg håret og angrep en bil med paraply.

Les også: Britney: – Familien har mottatt drapstrusler

I den nye Channel 5 dokumentaren «Britney At Breaking Point» forteller tatovøren Emily Wynne-Hughes at Britney kom til henne for å ta to tatoveringer den samme dagen som hun hun barberte av seg håret. 

Denne dagen skal Britney ha blitt forfulgt av rundt 70 paparazzifotografer.

– Var drittlei

– Jeg husker jeg hørte masse bråk utenfor døra. Bråket kom nærmere og nærmere, og så begynte blitzregnet. Døren åpnet seg, og da innså jeg at det var Britney Spears, sier tatovøren.

Hun forteller at Britney tok to tatoveringer – en av noen lepper og en av et lite kors. Tatovøren skal så ha spurt popstjernen hvorfor hun barberte av seg håret.

Se traileren til dokumentaren øverst i saken!

– Svaret hennes var rart. Hun sa at hun ikke ville at folk skulle ta i håret henne lenger, at hun var drittlei av at folk tok på håret hennes, sier hun.

I dokumentaren forteller også frisøren som møtte Britney tidligere den dagen at hun nektet å barbere av henne håret. Da hadde popstjernen tatt tak i en barbermaskin og gjort det selv.

Følte seg testet

Senere den samme dagen gikk hun løs på bilen til en paparazzi med paraply. Det mye omtalte sammenbruddet kom etter Britney skilte seg fra danseren Kevin Federline, og ble anklaget for å være en dårlig forelder til deres to barn.

I 2017 fortalte popstjernen at hun tror det var angsten hennes som gjorde at hun fikk et sammenbrudd i 2007.

Les også: – Britney Spears innlagt på psykiatrisk sykehus

– Fra tidlig alder har jeg alltid følt at alle har prøvd å teste meg. Hvis noe ikke var som det skulle, var det nok til å gi meg veldig mye angst. Jeg kunne bli overveldet av små, irrasjonelle ting, sa hun til den Israelske avisen Yediot Ahronot, ifølge Hello Magazine.

DEL

FØLG OSS