Britney Spears: – Familien har mottatt flere drapstrusler

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 24.04-2019
  • Oppdatert: 24.04-2019

Den amerikanske popstjernen bryter stillheten etter å ha vært lagt inn på en psykiatrisk klinikk. 

I starten av april meldte kjendisnettstedet TMZ at Britney Spears (37) hadde sjekket inn på en psykiatrisk klinikk.

Grunnen skal ha vært at hun fikk problemer med sin egen psykiske helse etter at faren, Jamie Spears (66), måtte operere tykktarmen to ganger.

Den siste operasjonen skal ha ført til flere komplikasjoner og faren hennes ble ikke bedre. På denne tiden la Britney ut et bilde på Instagram hvor hun skrev at «alle trenger litt egentid».

Siden da har det vært stille rundt 37-åringen. Men i et nytt innlegg på Instagram gir hun fansen en oppdatering på hvordan det går med henne.

(Saken fortsetter under)

Se dette innlegget på Instagram

I wanted to say hi, because things that are being said have just gotten out of control!!! Wow!!! There’s rumors, death threats to my family and my team, and just so many things crazy things being said. I am trying to take a moment for myself, but everything that’s happening is just making it harder for me. Don’t believe everything you read and hear. These fake emails everywhere were crafted by Sam Lutfi years ago... I did not write them. He was pretending to be me and communicating with my team with a fake email address. My situation is unique, but I promise I’m doing what’s best at this moment 🌸🌸🌸 You may not know this about me, but I am strong, and stand up for what I want! Your love and dedication is amazing, but what I need right now is a little bit of privacy to deal with all the hard things that life is throwing my way. If you could do that, I would be forever grateful. Love you ❤️❤️❤️

Et innlegg delt av Britney Spears (@britneyspears)

– Det har gått rykter, familien og teamet mitt har mottatt flere drapstrusler og det er flere gale ting som er blitt sagt, skriver hun.

Videre takker hun fansen for støtten og ber dem om å respektere hennes privatliv.

– Dere vet kanskje ikke dette om meg, men jeg er sterk og står på for det jeg vil ha! Deres kjærlighet og lojalitet er fantastisk, men det jeg trenger akkurat nå er litt privatliv for å takle alle de vanskelige tingene i livet. Om dere kan gi meg det, vil jeg være evig takknemlig. Glad i dere, skriver hun videre.

I innlegget kan man også se en video der hun beroliger fansen med at «alt er bra». Superstjernen skulle egentlig holde en rekke konserter i Las Vegas fra februar til august. Men da faren ble alvorlig syk, satte hun sangkarrieren på vent. 

DEL

FØLG OSS