Durek om forholdet til Märtha Louise: – Jeg var Farao og hun var min dronning

Arne-Petter Lorentzen

  • Publisert: 14.11-2019
  • Oppdatert: 14.11-2019

Durek tror at han og Märtha Louise har vært sammen i flere tidligere liv.

Det er med det amerikanske ukebladet People, hvor Durek Verrett (45) har gjort det oppsiktsvekkende intervjuet.

Ved første møte, var det prinsesse Märtha Louise (48) som bemerket at de allerede kjente hverandre i følge Durek:

– Hun gikk bort og sa: «Jeg husker deg», jeg vet hvem du er», så svarte jeg: «Ja, vi kjenner hverandre fra veldig lenge siden», svaret kom bare rett ut av munnen min, forteller Durek til People.

Regjerte sammen

Märtha bekrefter historien i samme intervju. Durek tror at de har levd sammen i tidligere liv, og mener han har minner om dem tilbake til oldtiden i Egypt.

– Når vi er sammen og jeg ser på henne, ser jeg noen ganger et annet ansikt. Og hun ser det i meg også. Jeg har minner om oss to i Egypt. Hun var min dronning og jeg var farao, sier han til People.

Durek mener at han og Märtha har et lekent forhold og at de er svært like:

– Jeg ser meg selv i henne, og hun ser seg selv i meg: vennligheten, kjærligheten, lekenheten, spøkingen. Hun er en prinsesse og hun vokste opp i en kongelig familie, men hun er ekte. Hun klemmer folk som jeg gjør, hun spiller videospill med meg og gjør morsomme ting med meg. Om jeg hinkehopper nedover gaten, hinkehopper hun sammen med meg. Om jeg slår hjul, vil hun slå hjul. Hva slags prinsesse gjør det, sier han til magasinet.

Mange kontroverser

Det er ikke første gang at Durek Verrett kommer med oppsiktvekkende påstander. Siden forholdet mellom han og Märtha Louise ble kjent i mai har han fått mange kritikere i Norge.

Blant annet har han hevder at han kan snu atomer, at han kan «rense» kvinner som har hatt mange sexpartnere og at kreft er selvpåført.

Sistnevnte førte til at forlaget Cappelen Damm trakk den norske oversettelsen av Dureks bok «Spirit Hacking» før utgivelse.

DEL

FØLG OSS