Robbie Williams: – Jeg trodde jeg var udødelig

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 26.11-2019
  • Oppdatert: 26.11-2019
Robbie Williams forteller at han trodde at det aldri kom til å skje noe galt med han.Foto: Eric Gaillard/Reuters

Den britiske popstjernen døyvet problemene sine med alkohol og narkotika. Nå har han vært edru i 19 år.

Robbie Williams (45) har tidligere vært åpen om at han i flere år levde et rockestjerneliv med mye alkohol og rusmidler.

Han var til og med ruset første gang han møtte sin nåværende kone Ayda Field (40). Nå har han vært edru i 19 år, og i sin nye bok «Reveal» forteller han om sin kamp mot avhengigheten. Deler av boken er gjengitt av The Sun.

Han forteller at det var sosial angst og depresjon som fikk han til å ruse seg.

Les også:  Robbie Williams ble «hjemsøkt» i flere måneder

«Jeg var alltid overveldet når jeg gikk av scenen. Depresjon, sosial angst og fobier er utrolig ødeleggende, og jeg måtte late som jeg ikke hadde problemer med det. I to timer måtte jeg late som jeg var supermann», sier han i boken.

Det var en nær døden-opplevelse i 2017 som fikk han til å innse at han måtte legge om livsstilen. Han ble alvorlig syk før en konsert i Zurich og måtte ligge på sykehus i en uke fordi legene fant «noe unormalt» ved hjernen hans.

Akkurat hvilke feil legen fant, har han ikke utdypet. I sin nye bok forteller han at han måtte nå bunnen for å komme seg opp igjen.

Les også: Robbie Williams og Jimmy Page i hissig nabofeide

«Det måtte en nær døden-opplevelse for at en som meg skulle forandre livsstilen min. Akkurat som en katt, har jeg hatt en million liv. Men dette var den mest skremmende opplevelsen. Jeg trodde jeg var udødelig. Men nå er alt ok med hjernen min», skriver han i boka ifølge The Sun.

Popstjernen innrømmer at han fortsatt kan få lyst til å ruse seg, men at han hittil har klart å holde seg unna.

Williams giftet seg med Ayda Field i 2010, og nå har de tre barn sammen: Døtrene Theodora (7) og Coco (1) og sønnen Charlton (5). 

For noen dager siden ga han ut sitt første album på fire år, julealbumet «The Christmas Present».

DEL

FØLG OSS