Ny bok: Derfor smiler Melania Trump så sjelden

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 09.12-2019
  • Oppdatert: 09.12-2019
Melania er kjent som en reservert og privat person til tross for at hun er en av verdens mest omtalte kvinner.Foto: Joseph Prezioso/AFP

CNN-reporteren Kate Bennett avslører sannheten bak noen av mytene om den mystiske førstedamen.

Melania Trump er en kvinne av få ord, og holder seg ofte i bakgrunnen av sin langt mer frittalende ektemann. Dette har gjort at mange har begynt å lure på hvem den slovensk-fødte førstedamen egentlig er.

I den nye biografien «Free, Melania», prøver CNN-reporter Kate Bennett å finne svaret på noen av mysteriene rundt førstedamen.

Les også: Melania Trump viser frem årets julepynt i Det hvite hus

Hun har snakket med førstedamen og presidenten selv, og reiste også til Melanias slovenske hjemby for å få mer informasjon om henne.

– Jeg faker ikke

Melania blir ofte avbildet med et strengt ansiktsuttrykk, og er ikke av typen som smiler uten grunn. I boken sier førstedamen selv at dette er fordi hun ikke vil virke kunstig.

– Jeg faker ikke. Jeg er ikke typen som smiler eller ler bare fordi det er et kamera i nærheten, sier hun i boka, ifølge BT.dk.

I boken skriver Bennett at Melanias alvorlige ansiktsuttrykk også kan ha noe med at hun vokste opp under et kommunistisk styre i Slovenia.

«Det er et veldig nøkternt samfunn der regjeringen oppfordret folk til å vise respekt, være ydmyk og holde hodet bøyd», skriver journalisten i boka ifølge BT.dk.

Lyste opp i møte med Trudeau 

I en artikkel i CNN beskriver Bennett førstedamen som «en av de mest mystiske, stille og mediesky førstedamene gjennom historien – varm noen ganger, et steinansikt andre ganger».

Melania har imidlertid overrasket ved å vise en varm side av seg selv flere ganger. I slutten av august så hun ut til å lyse opp da hun møtte Canadas statsminister Justin Trudeau. 

Les også: Melania Trumps mest kontroversielle antrekk

En årvåken fotograf klarte å ta bilde av henne akkurat når hun smilte og skulle til å gi statsministeren en klem.

President Trump så imidlertid ikke like fornøyd ut. 

DEL

FØLG OSS