Petter og Gunhild Stordalen bryter tausheten etter bruddet

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 13.12-2019
  • Oppdatert: 13.12-2019
Petter og Gunhild Stordalen sammen i Stockholm i 2017. Foto: Maja Suslin/TT / NTB scanpix

– De 14 årene vi har bak oss sammen har vært de beste. Og vi vet at de neste ti også kommer til å bli de beste, sier Gunhild til Petter i en ny video. 

Det kom som et sjokk for mange da Petter og Gunhild Stordalen kunngjorde at de skal flytte fra hverandre i starten av november.

Senere kom det frem at Petter hadde kjøpt en leilighet til 29 millioner til Gunhild på Frogner. 

Petter deler stadig vekk oppdateringer fra livet sitt på Instagram, og i en ny video kan man se han snakker med Gunhild om hvordan de kommer til å forholde seg til hverandre fremover. Det var VG som omtalte saken først.

Les også: Stordalen før bruddet: – Alt kommer med en kostnad

– Det er ikke sikkert alle har fått med seg at noe av det vi har brukt mest tid på i forholdet vårt, er prosjektene våre. Når vi hadde vår siste samtale, så var det en ting vi var enige om, og det er at jeg skal fortsatt få lov til å være rådgiveren din, businesspartneren din og en meget stolt sponsor, sier Petter til Gunhild i videoen.

Det profilerte eksparet møttes første gang i 2005, og giftet seg i Marrakech i 2010. Det storslåtte bryllupet ble holdt på luksushotellet La Mamounia, og blant de inviterte var kjente personer som Christian Ringnes, Jon Almaas og Jahn Teigen.

I videoen skryter Gunhild av Petter. Hun sier at moren hennes først gråt da hun ble sammen med Petter, men at hun raskt skiftet mening.

Les også: Stordalen åpnet nytt hotell i Oslo

– Du er et av de mest robuste og balanserte menneskene hun har møtt. Den oppfatningen om at du er en Duracellkanin på steroider, er jo så feil som det går an å få blitt, sier hun i videoen.

Begge virker optimistiske til fremtiden som samarbeidspartnere.

– De 14 årene vi har bak oss sammen har vært de beste. Og vi vet at de neste ti også kommer til å bli de beste. Sammen som businesspartnere, sier Gunhild til Petter. 

DEL

FØLG OSS