«Grease»-stjernene gjenforent etter 41 år

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 16.12-2019
  • Oppdatert: 16.12-2019
De to Grease-stjernene har ikke forandret seg så mye på 40 år. Foto: Skjermdump fra Instagram

John Travolta (65) og Olivia Newton-John (71) gjorde comeback i rollene som Sandy og Danny. 

Den romantiske musikalkomedien Grease tok verden med storm i 1978, og har siden blitt regnet som en av tidenes beste kjærlighetsfilmer.

I filmen spilte Olivia Newton-John (71) rollen som den skoleflinke Sandy, og John Travolta (65) den rebelske Danny. Nå er det 41 år siden filmen først ble utgitt, og i den anledning har de to skuespillerne holdt tre såkalte «sing-along»-arrangementer i Florida. Det skriver People.

Les også: John Travoltas nye frisyre tar nettet med storm

Etter den første konserten på fredag, la Olivia Newton-John ut bilde der hun og Travolta har på seg de samme ikoniske kostymene som i filmen. Mange ser ut til å ha savnet filmduoen, og på Instagram har over 200.000 likt bildet av dem.

(Saken fortsetter under)

I et intervju med People i fjor, fortalte de to skuespillerne at de har holdt kontakten etter suksessen med Grease.

Olivia Newton-John har blitt rammet av kreft flere ganger, og i intervjuet sa hun at Travolta var en av de som hadde støttet henne gjennom de vanskelige tidene.

– John har alltid tatt kontakt med meg når jeg har hatt det tøft, sa hun.

Travolta fortalte at han og Newton-John hadde vært gjennom mange faser av livet sammen.

Les også: Olivia Newton-John selger ikonisk «Grease»-antrekk

– Jeg har opplevd at hun har fått barn, skilt seg og mistet søsteren sin. Hun har opplevd at jeg har blitt gift og fått barn. Det er fantastisk at vi har så mange minner sammen, sa han til People.

Travolta har vært gift med skuespilleren Kelly Preston siden 1991, og de har to barn sammen. Olivia Newton-John skilte seg fra sin første ektemann i 1995, som hun har en voksen datter sammen med. I 2008 giftet hun seg på nytt. 

DEL

FØLG OSS