Hugh Grant om dansescenen: – Et absolutt helvete

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 19.12-2019
  • Oppdatert: 19.12-2019
Foto: Skjermdump fra YouTube

Den britiske skuespilleren avslører at han synes det var helt grusomt å spille inn den morsomme dansescenen i «Love Actually».

Den romantiske julefilmen «Love Actually» kom ut i 2003, og ble fort en obligatorisk del av julen for mange.

I filmen spiller Hugh Grant rollen som Storbritannias statsminister, og i en av scenene kan man se han danse rundt i statsministerboligen inntil han innser at sekretæren hans står og ser på.

Les også: Slik gikk det med «Love Actually»-stjernen

Grant ser kanskje komfortabel ut med dansingen på film, men i virkeligheten syntes han det var helt forferdelig å spille inn den morsomme scenen. Det kommer frem i den kommende BBC-dokumentaren «Hugh Grant: A Life On Screen», ifølge Vanity Fair.

– Jeg tenkte at dette kommer til å bli uutholdelig, denne scenen kan potensielt bli den mest uutholdelige scenen som noen gang har blitt vist på film, sier han i dokumentaren.

(Saken fortsetter under) 

Den vittige skuespilleren sier at han ikke hadde øvd på dansingen, og bare ville ha det overstått.

– Forestill deg at du er en gretten 40 år gammel engelskmann, klokken er 07 på morgenen og du er helt edru… Det er et absolutt helvete, sier han i dokumentaren ifølge Vanity Fair.

Les også: Hugh Grant: – Alle valgene jeg tok var antageligvis feil

Hugh Grant er mest kjent for å ha spilt i uforglemmelige romantiske komedier som «Notting Hill» (1999) og filmene om Bridget Jones.

Mange fans savner nok å se Grant i rollen som britisk sjarmør, men disse rollene har han nå tatt avstand fra.

– Jeg har blitt for gammel, stygg og feit til å spille de rollene nå, fleipet han til The Hollywood Reporter tidligere i år. 

Få med deg julens beste filmer. Prøv vår TV-Guide her!

DEL

FØLG OSS