– Prinsesse Dianas niese (29) forlovet med 32 år eldre millionær

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 09.01-2020
  • Oppdatert: 09.01-2020
Lady Kitty Spencer under filmfestivalen i Venezia i august i fjor. Foto: Arthur Mola/AP

Lady Kitty Spencer skal ha funnet lykken med forretningsmannen Michael Lewis (61). 

Lady Kitty Spencer er avdøde prinsesse Dianas niese og datteren til Charles Spencer (55). Romansen mellom Kitty og forretningsmannen Michael Lewis skal ha begynt i mai 2018, da de ble avbildet gående ut av et hotell i New York sammen.

De har også blitt observert kyssende på ferie i St. Tropez. Nå har det forelskede paret forlovet seg, ifølge Daily Mail.

Spencer hadde på seg forlovelsesring i november, og ifølge en kilde som står henne nær, skal hun ha fortalt familien sin om frieriet i juleferien.

Les også: Slik var prinsesse Dianas siste bursdag

– Michael gikk ned på kne før jul. Hun har vært i Cape Town i ferien og da fortalte hun moren og resten av familien den store nyheten. De liker Michael veldig godt. Til tross for formuen hans, er han veldig ydmyk og avslappet, sa kilden til Daily Mail.

Michael Lewis er styreleder i moteselskapet Foschini, og har angivelig en formue på rundt 900 millioner kroner.

Han er fem år eldre enn faren til Kitty Spencer, Charles Spencer (55). Ifølge Hello Magazine har han tidligere vært gift, og er far til tre voksne barn.

Les også: Kongelige Arthur (19) vekker oppsikt på Instagram

Lady Kitty Spencer jobber som modell, og var tidligere i et forhold med eiendomsutvikleren Niccolo Barattieri di San Pietro (48).

Hittil har Spencer og Lewis vært hemmelighetsfulle rundt forholdet sitt, og ingen av dem har så langt bekreftet forlovelsen.

I mars i fjor avslørte hun imidlertid at hun drømmer om ekteskap og familie.

– Jeg liker når mennene jeg dater har en hyggelig familie som jeg kan tilbringe søndagene med. Jeg vil bare ha en lykkelig familie, og jeg vil gifte meg og få barn, sa hun til Harper’s Bazaar den gang. 

DEL

FØLG OSS