Dette ble de mest populære annonsene på FINN i fjor

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 13.01-2020
  • Oppdatert: 13.01-2020
En bolig på Jakobsli i Trondheim ble den tredje mest populære annonsen i fjor. Hovedbadet har et luksuriøst og kongelig preg. Foto: Foto: Joakim Reinaas, Inviso

En overdådig bolig i Trondheim og en begravelsesbil fra Tesla var blant annonsene «alle» klikket seg inn på i 2019. 

Hvert år ser markedsplassen FINN tilbake på året som har gått, og avslører hvilke annonser som vekket spesielt mye oppmerksomhet.

I en pressemelding kommer det frem at fjorårets mest populære annonse var en villa til 70 millioner på Frogner. Den består blant annet av fire etasjer med syv soverom og en vinkjeller i ekte «Exit»-stil.

Les også: Dette er tiårets mest populære artister

På andreplass havnet en luksuriøs yacht de fleste av oss bare kan drømme om. Boligen som havnet på tredjeplass var imidlertid kanskje den mest oppsiktsvekkende.

Den ligger i Jakobsli i Trondheim og hadde en prisantydning på 22 millioner. Boligen er arkitekttegnet og har blant annet seks soverom og et eget spa.

– Nordmenn elsker å drømme

Gulvet på hovedbadet er belagt med mosaikkfliser og interiøret er tydelig inspirert av det italienske luksusmerket Versace. Flere av flisene i huset er til og med fra Versace.

/

Det er ikke mange som har råd til boligen, men annonsen har likevel blitt sett av over 300.000. Kommunikasjonsrådgiver i FINN, Adéle Cappelen Blystad, sier at topplisten avslører noe om nordmenn.

– Vi nordmenn elsker jo å drømme, og det viser seg nok en gang tydelig på annonsetopp-listen på FINN. Mange av oss elsker å bruke litt av fritiden til å titte på ting og tang vi kanskje ikke har råd til, og til å drømme oss litt bort, sier kommunikasjonsrådgiver i FINN, Adéle Cappelen Blystad.

På fjerdeplass havnet en begravelsesbil utenom det vanlige. Den er fra Tesla, og er en spesialbygd bil som det kun er produsert fire av i verden.

Se alle de ti mest populære annonsene her:

1. Frogner - «Særdeles gjennomførtog representativ byvilla»

2. Sealyon - Viareggio Super Yacht

3. Jakobsli «Arkitekttegnetboligpalass med inspirasjon fra Italia, Paris og Dubai»

4. Tesla Model S Begravelsesbil(2018)

5. Rolls Royce Silver Shadow (1974)

6. Bygdøy - «Vakker prakteiendommed strandlinje, brygge og basseng. Tegnet av Gedde-Dahl»

7. Toyota Land Cruiser 3,0 D-4D VXAut (2007)

8. Hordnes - The Rieber Garden - «Når ord blir fattige ... OGLIVET RIKT»

9. Lamborghini Gallardo E-GEAR 5,0 (2004)

10. Snarøya - «En sjeldenhet ivannkanten - Lang strandlinje med strandhus - 2 brygger - Solrikt, skjermet ogusjenert m/nydelig utsikt»

Les også: Eirik (37) viser frem gamle kontaktannonser på Instagram

DEL

FØLG OSS