Pamela Anderson gift i all hemmelighet

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 22.01-2020
  • Oppdatert: 22.01-2020
Pamela Anderson og hennes utkårede, filmprodusenten Jon Peters. Foto: AP

Den tidligere «Baywatch»-stjernen giftet seg for femte gang med eksforloveden til Vendela Kirsebom. 

For under et år siden var Pamela Anderson (52) sammen med den franske fotballspilleren Adil Rami, og nå har hun funnet kjærligheten igjen.

Ifølge Hollywood Reporter, har hun nå giftet seg i all hemmelighet i Malibu med den 22 år eldre filmprodusenten Jon Peters (74).

Han har vært med å produsere kjente filmer som «Batman» (1989) og «A Star Is Born» (2018). Til Hollywood Reporter avslører Peters at han møtte Anderson for mer enn 30 år siden, og at han aldri kom seg over henne.

Les også: Pamela Anderson snakker ut om kjærligheten til Julian Assange

– Vakre jenter finnes overalt. Jeg kunne valgt hvem jeg ville, men i 35 år har jeg bare villet ha henne. Hun gjør meg vill – på en god måte, sier han til nettsiden.

Peters har tidligere vært sammen med den norske modellen Vendela Kirsebom (53). Ifølge Se og Hør, tok forholdet deres slutt fordi Peters skal ha vært utro med «Frustrerte fruer»-skuespilleren Nicollette Sheridan (56).

Både Anderson og Peters har vært gift fire ganger før. Anderson hadde blant annet et veldig mye omtalt forhold til rockestjernen Tommy Lee, som hun bare hadde kjent i 96 timer. Anderson og Lee har to sønner sammen. Hun har også datet Wikileaks-grunnleggeren Julian Assange.

Etter Anderson og Peters giftet seg, sendte hun en uttalelse i form av et dikt til The Hollywood Reporter.

Les også: Pamela Anderson langer ut mot eksen: – Monster

– Jon er Hollywoods originale «bad boy». Ingen kan sammenligne seg med ham – jeg elsker ham dypt, som familie. Han har aldri sviktet meg. Livet hans pleide å skremme meg, det var så mye for en jente som meg, skriver hun, og legger til: 

– Nå har jeg sett mer av livet hans, og jeg innser at han alltid har vært der for meg. Han har aldri sviktet meg. Jeg er klar nå og det er han og.

Video: Slik ser Baywatch-stjernene ut i dag:

DEL

FØLG OSS