Pamela Anderson langer ut mot eksen: – Monster

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 25.06-2019
  • Oppdatert: 25.06-2019
Anderson har vært i et av og på-forhold med Marseille-spilleren Adil Rami i to år. Han har foreløpig ikke kommentert anklagene fra Anderson. Foto: Franck Fife/AFP

Den tidligere «Baywatch»-stjernen hevder at ekskjæresten Adil Rami var utro og levde et dobbeltliv. 

Pamela Anderson (51) var hatt et av og på-forhold til den franske fotballstjernen Adil Rami (33) i to år, men nå har de slått opp. 

I et nytt innlegg på Instagram, kommer skuespilleren og aktivisten med sterke beskyldninger mot ekskjæresten.

I innlegget, skriver hun at de to siste årene av hennes liv har vært en løgn, og at hun nylig hadde funnet ut at fotballstjernen hadde levd et dobbeltliv.

Les også: Slik ser Baywatch-stjernene ut i dag

«Han pleide å tulle om andre spillere som hadde kjærester som bodde i leiligheter rett ved konene sine. Han kalte disse mennene for monstre», skriver hun.

Videre hevder hun at Rami var utro, og at det er han som er et monster. Fotballspilleren har foreløpig ikke kommentert innlegget. 

(Saken fortsetter under) 

Anderson skriver videre at hun er såret, men lettet over å ha fått vite sannheten.

«Jeg var ikke en veldig sjalu person før jeg møtte ham. Jeg er glad for å ha fått vite sannheten. Men det gjør utrolig vondt», skriver hun.

Adil Rami spiller for den franske klubben Olympique de Marseille. Ifølge The Sun, flyttet hun inn hos Rami i Frankrike i januar i fjor. I Instagram-innlegget skriver hun at hun nå kommer til å flytte fra Frankrike.

Les også: Pamela Anderson langer ut etter Assange-arrestasjon

Anderson ble først kjent for sin rolle i TV-serien «Baywatch», men har de siste årene vekket oppsikt for sitt vennskap med WikiLeaks-grunnleggeren Julian Assange.

Den frittalende skuespilleren har flere ganger vist sin støtte til Assange på sosiale medier, og i april skrev hun på Twitter at hun savnet ham. Senere den måneden ble han pågrepet av britisk politi. 

Se video: Pamela Anderson besøkte Julian Assange i fengsel: 

DEL

FØLG OSS