Pamela Anderson langer ut etter Julian Assange-arrestasjon

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 12.04-2019
  • Oppdatert: 12.04-2019
Pamela Anderson har vært åpen om sine følelser for Julian Assange. Foto: Valery Hache/AFP, Jack Taylor/AFP

Den tidligere «Baywatch»-stjernen skal ha hatt en romanse med WikiLeaks-grunnleggeren. Nå er hun «i sjokk» etter han ble arrestert av britisk politi. 

I en rekke Twitter-meldinger kritiserer Anderson både Trump, Storbritannia og Ecuador for å ha arrestert Assange.

Hun skal ha hatt en romanse med Assange siden 2017, og besøkte ham flere ganger på den Ecuadorianske ambassaden i London før han fikk brev- og besøksforbud.

Les også:  Pamela Anderson snakker ut om kjærligheten til Julian Assange

I én av de mange Twitter-meldingene skriver Anderson at hun ble sjokkert over nyheten om arrestasjonen, og uttrykker bekymring for sin gode venn.

«Jeg er i sjokk. Han ser veldig dårlig ut. Hvordan kunne dere, Ecuador? Hvordan kunne dere, Storbritannia?» skriver hun. 

Videre raser hun mot Trump og USA, og kaller Trump en «giftig feiging av en president». «Du er selvopptatt og ond. Du har snudd verden på hodet,» skriver hun. 

Assange har søkt tilflukt i Ecuadors ambassade i London siden 2012. Torsdag ble han arrestert av politiet i London, og et fengslingsmøte skal holdes snart.

Les mer:  Julian Assange pågrepet av britisk politi

Anderson skal ha møtt WikiLeaks-grunnleggeren gjennom deres felles venninne, designeren Vivienne Westwood.

I 2017 snakket hun ut om deres romanse på Skavlan, og sa blant annet at hun hadde «brukt mer tid på han enn noen annen mann». 

DEL

FØLG OSS