Catrin Sagen: Kunne selv vært med i «Gift ved første blikk»

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 27.01-2020
  • Oppdatert: 27.01-2020

Parterapeuten sier at hun har mer tro på «Gift ved første blikk» enn Tinder – og avslører hva hun falt for ved mannen sin, Steinar Sagen. 

I realityserien «Gift ved første blikk» møter vi tre par som blir matchet av et ekspertpanel og må gifte seg første gang de møtes.

Den første sesongen ble sendt på TV i 2014, og mandag begynner den sjette sesongen av serien. En av ekspertene i serien er psykolog og parterapeut Catrin Sagen (44).

Les også: Fru Steinar Sagen

Hun er selv gift med komikeren Steinar Sagen (44), men på Discoverys vårlansering fortalte hun til Startsiden at hun kunne meldt seg på «Gift ved første blikk» hvis hun var singel.

Av alle parene som har vært med i programmet, er det bare ett som har holdt sammen. Det synes hun er trist.

Får kjærlighetssorg overfor parene

– Jeg synes det er kjempetrist, for i min verden, er jo disse perfekte matcher alle sammen. Men vi ser jo det at de går jo fra hverandre fordi de ikke har det bra sammen, og man skal jo ikke være sammen hvis det ikke kjennes bra, sier hun, og legger til:

– Men jeg får kjærlighetssorg for alle, for jeg tenker at de er så fine sammen og at de også er matchet sammen på lang sikt. Men de må jo selvfølgelig få bestemme selv, det er jo ikke akkurat arrangert ekteskap, sier hun og ler.

Sagen har uansett mer tro på «Gift ved første blikk» enn sjekkeapper som Tinder, fordi menneskene som er med i serien er matchet etter en rekke faktorer, og ikke bare utseendet.

Samtidig sier hun at det er mange faktorer de ikke kan måle, noe som kan være grunnen til at mange av parene har gått fra hverandre etter en stund.

– Det er noe magi der som ikke kan måles

– Vi kan vite at de ønsker samme type nærhet og det å være inntil, men vi kan ikke vite at de liker å være inntil hverandre. Det er noe magi der som ikke kan måles. Men bedre treff enn bare hvordan man ser ut på et bilde, det har vi, sier Sagen med et smil.

Den blide parterapeuten giftet seg med Steinar Sagen i 2015, og året etter fikk de sitt første barn sammen.

Les også:  «Gift ved første blikk»-paret har fått barn

På vårlanseringen til Discovery, fortalte hun hva det var som fikk henne til å falle for ektemannen.

– Det var mye jeg falt for der da. Men jeg tror det var da han sa til meg at nå har vi brukt den «tullestemmen» mye du og jeg, kan vi ikke snakke på den andre måten. Det at jeg skjønte at han var en fyr som ville gå litt i dybden. Det syntes jeg var veldig sjarmerende, sier hun. 

DEL

FØLG OSS