«Gift ved første blikk»-paret har fått barn

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 25.11-2019
  • Oppdatert: 25.11-2019
Sara og Joakim ble spleiset i serien «Gift ved første blikk». Foto: TVNorge

Sara Jansson Mäkiperä (30) og Joakim Aleksander Mäkiperä (40) møttes gjennom TV-programmet «Gift ved første blikk». Nå har de fått sitt første barn. 

I den mye omtalte serien «Gift ved første blikk» blir seks single nordmenn satt sammen i par av et ekspertpanel.

Realitykonseptet har gått på norsk TV gjennom fem sesonger, men hittil er det bare ett par som har holdt sammen.

Les også: Fru Steinar Sagen

I mai avslørte Sara Jansson Mäkiperä og Joakim Aleksander Mäkiperä at de venter barn, og for noen dager siden fortalte Sara på Instagram at de har blitt foreldre til en liten jente.

Den lille jenta har fått navnet Ella, og på Instagram skriver Sara at hun og Joakim er verdens stolteste foreldre.

«Etter en mislykket igangsettelse og aktiv fødsel i altfor mange timer uten fremgang, kom baby Ella ut med keisersnitt i går kl 14.22. Hun er hele 4170g og 52cm lang, og helt perfekt!», skriver hun.

Til Dagbladet sier Joakim at han er helt oppslukt av det nye familiemedlemmet.

– Det er helt spinnvilt. Vanvittig mye følelser. Hun er noe av det nydeligste jeg har sett. Hun er stille og rolig, og vil bare ha mat og kos, sier han.

Sara og Joakim er det eneste paret fra «Gift ved første blikk» som fortsatt er sammen. Det kunne se ut som Annabelle Bauer og Vebjørn Tveiterås fra den første sesongen kom til å holde sammen, men i oktober kom det frem at de nå er separert.

Les også: Dette er Netflix' dyreste serier

En av psykologene i serien, Per-Magnus Thompson, har tidligere sagt til Nettavisen at han tror Sara og Joakim har én viktig suksessfaktor som mange kan lære av.

– Det er først når man tør å slippe noen inn, når man tør å være sårbare og bli viktige for hverandre, at romantiske følelser gjerne oppstår. Det er akkurat det Sara og Joakim har gjort, de har sluppet hverandre inn, sa Thompson til Nettavisen

DEL

FØLG OSS