Prinsesse Beatrice er rasende: Må utsette bryllupet på grunn av pappa prins Andrew

Arne-Petter Lorentzen

  • Publisert: 06.02-2020
  • Oppdatert: 06.02-2020

Jeffrey Epstein-skandalen og koblingene til prins Andrew stikker kjepper i hjulene for prinsesse Beatrice bryllupsplanlegging.

Prins Andrew og Sarah Fergusons eldste datter, Beatrice (31) har måtte utsette bryllupet en rekke ganger grunnet faren. Nå har bryllupsplanene nok en gang møtt på utfordringer.

Les også: – Prinsesse Beatrice avlyser forlovelsesfest etter prins Andrew-skandalen

I følge kilder av den britiske avisen Mirror, er prinsessen rasende over at farens innblanding i Jeffrey Epstein-skandalen skal ødelegge for henne.

Denne gangen er det dronning Elizabeth (93) som har bedt barnebarnet og hennes italienske forlovede Edo Mepelli Mozzi (36) om å ta et skritt tilbake i bryllupsplanene sine.

The Sun skriver at dronningen ser på bryllupet som en fin anledning for at familien skal fremstå i en samlet front som får hele familien sammen igjen.

Dette kom etter at prins Andrew nok en gang kom i medienes søkelys i forrige uke, da FBI gikk offentlig ut og hevdet at han ikke hadde fulgt opp løftene sine med å bistå i saken om Jeffrey Epstein.

Les også: Kvinnen som anklager prins Andrew, ber om britenes støtte

Beatrice og Edo forlovet seg under en ferie i Italia i september, og slottet kunngjorde kongelig bryllup en gang i 2020, har Startsiden tidligere skrevet.

I pressemeldingen som ble sendt ut fortalte prinsesse Beatrice og Edoardo Mozzi at de er overlykkelige over å kunne kunngjøre sin forlovelse.

«Vi er begge så spente på å starte dette eventyret sammen, og kan ikke vente til å begynne livet som et ektepar. Vi har så mange like interesser og verdier, og vet at dette kommer til å være et godt grunnlag for årene som kommer», uttalte de.

Her til lands er det kanskje moren til Beatrice, Sarah Ferguson, som er mest kjent. Hun var i en periode sammen med den norske frossenmatkongen Geir Frantzen. Ferguson har også blitt kjent for skandalene som skjedde mens hun var gift med prins Andrew.

DEL

FØLG OSS