James Bond-skuespiller coronasmittet

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 17.03-2020
  • Oppdatert: 17.03-2020
Olga Kurylenko sammen med Daniel Craig i 2008. Foto: Toru Hanai/Reuters

Den ukrainske skuespilleren Olga Kurylenko, kjent fra Bond-filmen «Quantum of Solace», sier at hun har isolert seg hjemme etter å ha testet positivt på coronaviruset.

Modellen og skuespilleren Olga Kurylenko (40) skriver selv på Instagram at hun har vært syk i nesten en uke.

«Jeg er isolert hjemme etter å ha testet positivt på coronaviruset. Jeg har faktisk vært syk i en uke nå. Feber og utmattelse er hovedsymptomene mine. Ta vare på dere selv og ta dette på alvor!» skriver hun.

Kurylenko er mest kjent for rollen sin som Bond-piken Camille i filmen «Quantum of Solace» med Daniel Craig i hovedrollen. 

Les også: Daniel Craig ankelskadd under Bond-innspilling

Hun har også spilt i filmer som «Paris, je t’aime» (2006) og «Oblivion» (2013) sammen med Tom Cruise.

Kurylenko er ukrainsk, men har ifølge The Sun bodd i London i flere år. Hun skriver imidlertid ikke hvor hun sitter i hjemmeisolasjon. I Storbritannia steg antall smittede fra 1140 til 1391 fra søndag til mandag.

(Saken fortsetter under)

Bond-skuespilleren er en av flere i den internasjonale underholdningsbransjen som har blitt smittet av det mye omtalte viruset.

Forrige uke fortalte skuespilleren Tom Hanks at han og kona har blitt smittet av viruset. På Instagram skrev han at han og kona Rita Wilson følger rådene til helsemyndighetene.

Les også: Titalls tusen smittede har blitt friske

«Vi i Hanks-familien kommer til å bli testet, observert og isolert så lenge helsemyndighetene krever det. Det er vel ikke så mye annet å gjøre enn å ta en dag om gangen. Vi kommer til å holde dere oppdatert», skrev han.

Styreleder i Universal Music, Lucian Grainge, ble i helgen innlagt på sykehus i Los Angeles etter å ha blitt smittet av viruset.

Kona til den kanadiske statsministeren Justin Trudeau, Sophie Grégoire Trudeau, har også fått påvist det smittsomme viruset. Både hun og statsministeren sitter nå i hjemmeisolasjon. 

DEL

FØLG OSS