Daniel Craig ankelskadd under Bond-innspilling

NTB

  • Publisert: 23.05-2019
  • Oppdatert: 14.06-2019
Daniel Craig fra lanseringen av forrige Bond-film «Spectre» i Beijing i 2015. Det satt tilsynelatende litt langt inn for ham å si ja til enda en film som James Bond. Foto: Mark Schiefelbein / AP / NTB scanpix

Den britiske skuespilleren Daniel Craig må gjennom en mindre ankeloperasjon etter å ha pådratt seg en skade under innspillingen av den siste filmen om agent 007.

Operasjonen og Craigs eventuelle behov for å komme seg etterpå vil ikke få noe å si for James Bond-filmens planlagte premieredato i april neste år, opplyser produsentene bak actionfilmen onsdag.

Craig spiller den britiske spionen for femte gang og han pådro seg skaden under opptak på Jamaica, ifølge en Twitter-melding. Det er ventet at han trenger to uker med ro etter operasjonen.

Rykter om Craigs skade svirret allerede i forrige uke, da Variety meldte at han hadde sklidd og falt «ganske forkjært» mens han «spurtet» på filmsettet. Craigs agent har ikke svart på AFPs henvendelser om disse ryktene.

Les også: Her er de nye James Bond-skuespillerne Her er de nye James Bond-skuespillerne

Craigs ønske om å gjøre stuntscenene selv har resultert i flere skader. I den første filmen, «Casino Royale», mistet han to tenner – og under innspilling av «Quantum of Solace» gikk det hardt utover en muskel i skulderen. I den fjerde filmen, «Spectre», fikk han en kneskade.

Før han takket ja til å spille i den 25. filmen om agent 007, framsto ikke 51-åringen som overentusiastisk med tanke på å spille spionen igjen. Mest sannsynlig blir dette den siste runden for hans del.

Se video: Bond-pikene gjennom tidene:

DEL

FØLG OSS