Hollywoodfruen snakker ut etter ektemannens sjokkerende død

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 24.03-2020
  • Oppdatert: 24.03-2020
Elena Belle, som tidligere het Natacha Peyre, ble først kjent gjFoto: TV3/Susanne Kindt

Den svenske Hollywoodfruen Elena Belle mistet ektemannen (45) i starten av mars. Nå sier hun at hun vil flytte for å komme seg unna alle minnene om han.

I starten av mars fikk Elena Belle (34) vite at ektemannen Michael Theanne (45) hadde gått bort etter å ha kollapset på tur med hundene deres.

Bakgrunn: Den svenske Hollywood-fruens mann døde brått

Belle og Theanne bodde i et hus i Los Angeles hvor Elena Belle nå sitter i karantene sammen med datteren, søsteren og moren sin.

Nå, noen uker etter det brå og uventede dødsfallet, forteller Elena Belle at hun vil flytte når restriksjonene rundt coronaviruset blir opphevet.

I en Instagram-story som er gjengitt av Expressen, sier hun at alt ved huset minner henne om ektemannen.

– Dag seks i karantene. Jeg prøver å holde meg mentalt frisk med tanke på alt som skjer i livet mitt. Jeg er takknemlig for at jeg har mamma og søsteren min her, jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten dem. Jeg savner Michael, hver dag er så tung. Noen ganger er jeg veldig trist og noen ganger lever jeg i fornektelse og tenker at han kommer til å komme hjem snart.

Videre skriver hun at hun har hatt terapi over telefon, og at det har hjulpet henne med å takle sorgen.

– Jeg flytter ut av huset når alt med dette viruset er over. Jeg kan ikke bo her, alt minner meg om han og jeg har alltid vært redd for å være her alene. Så jeg kommer antageligvis til å flytte til en leilighet, skriver hun ifølge Expressen.

Les også: Dette gjorde de svenske Hollywood-fruene før

Elena Belle jobber som modell, men er også kjent fra serien «Svenske Hollywoodfruer». Michael Theanne var manageren til kjente EDM-artister som Steve Aoki, Cheat Codes og Deorro.

Paret giftet seg i 2016, og året etter fikk de datteren Luna Belle. Uken etter Theanne døde, la den svenske modellen ut bilder av at hun og vennene hans hadde holdt en stor feiring for ham istedenfor en tradisjonell begravelsesseremoni.

På festen var alle kledd i hvitt, champagnen fløt og det var til og med en tatovør tilstede for de som ville tatovere navnet til musikkmanageren på kroppen.

DEL

FØLG OSS