Dette gjorde de svenske Hollywoodfruene før

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 13.09-2019
  • Oppdatert: 13.09-2019
Agnes-Nicole Winter, Anna Anka og Maria Montazami er tre av kvinnene som har vært med i flest sesonger av serien. Det har også Gunilla Persson. Les hva de gjorde før nedenfor. Foto: Anders Hugo/TV3

Én startet karrieren som servitør og en annen er utdannet optiker– se hva de glamorøse fruene drev med før. 

Den første episoden av Svenske Hollywoodfruer ble sendt på TV3 i september 2009, og ble raskt en hit blant seerne.

I serien møter vi en gjeng solbrune, svenske kvinner som forlot Sverige til fordel for glitter og glamour i Hollywood.

Les også: Svensk Hollywoodfrue i «Skal vi danse»

Kvinnene har alle giftet seg med rike amerikanske menn, og i serien får vi et innblikk i deres luksuriøse hverdag.

Det er nå ti år siden den første sesongen av Svenske Hollywoodfruer ble sendt på TV.

I den anledning har vi funnet ut hva de mest kjente fruene drev med før de ble kjente. Les mer nedenfor!

Anna Anka

/

Anka (48) har bare vært med i to sesonger av serien, men er likevel den av fruene som har vekket mest oppmerksomhet.

Anka er ikke redd for å si hva hun mener, og er spesielt kjent for å sitt sjokkutsagn om at kvinner bør suge mannen sin hver morgen hvis han vil det.

Den frittalende fruen vokste opp i Skåne, og flyttet til USA da hun var 22 år. Hun begynte karrieren med å jobbe som modell, og fikk også statistroller i filmen «Dum og dummere» (1994) og serien «Baywatch».

Les også: Anna Anka om frieriet: – Helt perfekt!

Senere ble hun personlig trener, og det var da hun møtte sin eksmann Paul Anka (78). Paul Anka er en av tidenes mest suksessfulle låtskrivere, og har blant annet skrevet Frank Sinatras ikoniske sang «My Way».

Ekteskapet endte i en bitter skilsmisse der Anna Anka fikk en engangssum på 2,7 millioner kroner av eksmannen – noe som var en tiendedel av det hun krevde fra ham.

Etter hun var med i den første sesongen av «Svenske Hollywoodfruer» har det blitt laget flere serier om hennes liv, som for eksempel «Anna Ankas jul» og «Anna Anka søker assistent».

Hun har også funnet kjærligheten igjen med den 19 år yngre personlige treneren David Johansson.

(Saken fortsetter under) 

Gunilla Persson

Persson (60) har vært med i åtte sesonger av «Svenske Hollywoodfruer», og neste år kommer hun til å dukke opp i den norske versjonen av «Farmen».

Persson jobbet først som frilansjournalist for Sveriges radio, og deltok senere i en modellkonkurranse som gjorde at hun fikk kontrakt hos Elite Models, ifølge Hufvudstadsbladet.

Årene etter flyttet hun først til New York for å jobbe som modell, og senere til Dallas for å jobbe som skuespiller.

(Saken fortsetter under) 

Der traff hun revisoren Stephen Linville (57). De giftet seg bare et halvt år etter de møttes, og i ettertid har Linville sagt at han tror Persson ville gifte seg med ham for å få oppholdstillatelse.

Persson har imidlertid avvist denne påstanden, og sagt at Linville lyver.

Etter hvert flyttet Persson til New York igjen, der hun fikk høre om en serie som skulle handle om svenske kvinner i New York.

Seriens konsept ble gjort om til svenske kvinner i Los Angeles, og dermed flyttet Persson til vestkysten.

Agnes Nicole-Winter

/

Agnes-Nicole (63) har vært med i fem sesonger av «Svenske Hollywoodfruer». Hun vokste opp i Borås i Sverige og er utdannet optiker, ifølge IMDb.

Senere flyttet hun til USA, og begynte å jobbe som modell og skuespiller. Winter har spilt i filmer som «The Invisible Kid» (1988) og «The Gold & the Beautiful» (2009).

Hun har vært gift tre ganger, men har tidligere sagt til Aftonbladet at hun aldri ville vært sammen med noen på grunn av pengene.

– Å være noen sin trofékone har jeg aldri vært interesser i. Kanskje er det derfor mine tre ekteskap har mislyktes. Jeg tror ikke det hadde endt på samme måte om jeg hadde giftet meg med en svensk mann, sa hun til avisen i 2009.

Maria Montazami

/

Maria Montazami (53) har vært med i alle sesongene av serien, og har blitt veldig populær blant seerne for sin varme og medfølende personlighet.

Hennes liv i Los Angeles begynte ved en tilfeldighet, da hun skulle besøke søsteren sin i byen. Hun bestemte seg for å bli, og begynte å jobbe som au pair. 

Senere fikk hun jobb som servitør, og ble kjent med sin nåværende mann Kamran Montazami.

Les også: Maria Montazami avslører utroskap

Kamran begynte etter hvert å jobbe som megler, og noen år senere flyttet paret til Orange County i Los Angeles.

Etter hun ble kjent gjennom «Svenske Hollywoodfruer», har Montazami også vært med i andre kjente TV-programmer som den svenske versjonen av «Skal vi danse». 

DEL

FØLG OSS