Jude Law og Sadie Frosts datter tar motebransjen med storm

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 27.03-2020
  • Oppdatert: 27.03-2020
Iris Law under Brit Awards i februar. Foto: Tolga Akmen/AFP

Iris Law har blitt 19 år og er påfallende lik sine berømte foreldre.

Skuespillerne Jude Law (47) og Sadie Frost (54) var gift fra 1997 til 2003, og i løpet av denne tiden fikk de tre barn sammen.

En av dem er datteren Iris Law, som nå er 19 år. Til tross for den unge alderen har Law allerede rukket å slå seg opp som modell, og nylig kom det frem at hun har signert modellkontrakt med det kjente modellbyrået IMG.

Ifølge Mirror gikk hun ut av videregående i fjor, og nå kan det se ut som hun vil satse på modellkarrieren.

Les også: Prins Nikolai gjør suksess som modell

19-åringen har allerede jobbet som modell for designere som Chanel og Burberry, og har vært på forsiden av Vogue i likhet med sin gudmor Kate Moss.

/

Selv om hun ble oppdratt av to kjente foreldre, har Iris tidligere sagt at oppveksten hennes var veldig normal.

– Jeg husker at jeg var på en motevisning da jeg var ti år, men det var ikke noe jeg gjorde ofte. Jeg bare gikk på skolen og lekte med andre barn. Jeg ble definitivt ikke eksponert så mye at jeg ble vant til rampelyset, sa hun til Evening Standard i 2018. 

Iris legger stadig vekk ut bilder fra sin hverdag på Instagram, og der kan man se at hun har arvet det vakre utseendet til sine foreldre.

(Saken fortsetter under)

Se dette innlegget på Instagram

@loewe for breakfast

Et innlegg delt av Iris Law (@lirisaw)

Hun er en av mange kjendisbarn som har vokst opp og begynt å jobbe i modellbransjen. Det har også Kaia Gerber, datteren til Cindy Crawford, og Lily-Rose Depp, datteren til Johnny Depp og Vanessa Paradis.

Les også: Dette er fyrst Alberts ukjente datter

Jude Law har hatt flere forhold som har blitt mye omtalt siden ekteskapet med Sadie Frost. I 2004 forlovet han seg med skuespilleren Sienna Miller, men allerede året etter røk ekteskapet fordi det viste seg at Law hadde vært utro med barnevakten deres.

Nå er han imidlertid gift med psykologen Phillippa Coan. Sadie Frost giftet seg aldri igjen etter ekteskapet med Jude Law, men har vært sammen med kjæresten Darren Strowger i seks år.

DEL

FØLG OSS