Dette er fyrst Alberts «ukjente» datter

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 17.12-2019
  • Oppdatert: 17.12-2019
Jazmin beundrer sin berømte farmor. I november var hun på arrangementet Princess Grace Awards i New York. Foto: Charles Sykes/AP

Jazmin Grace Grimaldi er barnebarnet til den ikoniske fyrstinnen Grace Kelly. 

Fyrst Albert av Monaco (61) har skapt mange overskrifter gjennom sin tid i offentligheten. I 1991 hadde han et kort forhold til servitøren Tamara Jean Rotolo (58), og sammen med henne fikk han datteren Jazmin (27).

Tamara ville skjerme datteren fra rampelyset i barndommen, og derfor hadde ikke Jazmin noe forhold til faren sin før hun ble elleve år.

Les også: Fyrstinne Charlene om morsrollen: – Utmattende

I et intervju med Harper’s Bazaar i 2015, fortalte Jazmin at hun hadde begynt å merke at hun savnet en farsfigur i livet sitt.

– Jeg ville bli kjent med faren min og at han skulle bli kjent med meg. Jeg savnet å ha en farsfigur. Det er fantastisk at det skjedde når det gjorde, og vi har hatt et veldig godt forhold til hverandre siden den gang, sa hun.

(Saken fortsetter under)

/

Etter hvert fikk pressen nyss om fyrst Alberts hemmelige kjærlighetsbarn, og i 2006 bekreftet han at Jazmin var hans datter.

På denne tiden var Jazmin tenåring og måtte plutselig bli vant til at mediene skrev om henne.

– Det er en vanskelig tid for en hvilken som helst ung person, og det var en omveltning å få all den oppmerksomheten. Men jeg visste at det kom til å komme en dag, sa hun til magasinet.

Jazmin sier at moren hennes aldri la skjul på hvem faren hennes var, selv om Jazmin ikke møtte ham før hun var elleve. 

Fyrst Albert har også sønnen Alexandre (16) fra et tidligere forhold til med flyvertinnen Nicole Coste, og tvillingene Jaques (5) og Gabriella (5) sammen med sin nåværende kone, prinsesse Charlene.

(Saken fortsetter under)

/

Farmoren til Jazmin er den ikoniske fyrstinnen Grace Kelly. Hun var opprinnelig skuespiller før hun giftet seg med fyrst Rainier III av Monaco. De siste årene har Jazmin gått i sin berømte farmors fotspor og prøvd seg som skuespiller. I juni kom det frem at hun har kapret en rolle i serien «The Marvelous Mrs. Maisel».

Les også: Kongelige forhold som skapte skandale

På Instagram kan man se at Jazmin beundrer sin berømte farmor. I februar i år la hun ut et gammelt bilde av henne og skrev:

«Bestemoren min var en talentfull skuespiller og et vakkert menneske både inni og utenpå. Jeg håper på å følge hennes fotspor og samtidig finne min egen vei. Hvis hun kan gjøre det, så kan jeg og», skrev hun. 

Se dette innlegget på Instagram

Work hard, stay focused, DREAM BIG, make that dream happen!! The goal is to be Inspired every day and transform that inspiration into art. Success is not defined by receiving an award or materialism but by the work that makes you proud and impacts at least one person to make a change or be changed. My Grandmother was a talented actress and beautiful human being inside and out. I hope to follow in her footsteps and define my OWN path. If she can do it, I CAN do it! I can’t help but on every #oscars think of #Gracekelly and pay tribute to her for chasing her dreams. Congratulations Grandma and all those who are out their chasing their dreams especially to all the artists pursuing a career in the arts. You are noble and loved! Remember to NEVER GIVE UP! Happy #academyawards ❣️May we keep creating breathtaking important works that contribute to conversations. #dowhatyoulove #dowhatmakesyouhappy #dream #actress #singer #artist #inmyblood

Et innlegg delt av JazminGraceGrimaldi (@jazmingrimaldi)

DEL

FØLG OSS