Dr. Ruth advarer single mot cybersex

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 27.03-2020
  • Oppdatert: 27.03-2020
Den 91 år gamle terapeuten er ikke sjenert, og har alltid snakket åpenhjertig om sex og samliv. Foto: Roy Rochlin/AFP

Mange single må unngå sex og dating til restriksjonene rundt coronaviruset er opphevet. Den berømte sexterapeuten Dr.Ruth har noen råd til dem. 

I disse coronatider har samboere fortsatt lov til å omgås hverandre, men for single er det naturligvis vanskeligere å få oppfylt behovet for nærhet.

Ruth Westheimer (91) ble først kjent gjennom programmet «Sexually Speaking» i 1980, og har siden blitt regnet som en av verdens fremste sexterapeuter.

Til Page Six sier hun at single bør finne måter å ha sex alene.

– Sørg for at du gjør noe som er lystbetont, og hvis du er alene så bestem deg for at du skal finne deg en partner når dette er over, sier hun.

Les også: De berømte kvinnene som kastet klærne i Playboy

Den kjente terapeuten advarer imidlertid mot cybersex fordi det er risikofylt å vise kroppen sin over en videosamtale.

– Vi vet ikke alt om hvordan den teknologien fungerer ennå. Jeg ville vært veldig forsiktig med det. Men hvis du føler deg seksuell så finn en måte å tilfredsstille deg selv på, sier hun.

Hvis man derimot har en samboer, kan det å være mye hjemme sammen gå begge veier. Dr. Ruth mener at hvis man har det bra i forholdet sitt fra før, kan en slik periode gjøre forholdet enda sterkere.

Hvis forholdet gikk dårlig før, kommer det antageligvis ikke til å bli noe bedre av å være sammen 24 timer i døgnet. 

Les også: Spør psykologen: – Vi har aldri hatt sex. Hva skal jeg gjøre?

– Hvis forholdet ikke er bra så kommer det ikke til å hjelpe å være hjemme sammen. Ikke ha forventninger som ikke kan oppfylles. Sørg for at du har en god holdning til livet og til sex, sier hun til Page Six.

Den folkekjære sexterapeuten har fortsatt mange jern i ilden selv om hun har rundet 90 år. I fjor var hun på Skavlan, og da hadde hun en klar beskjed til alle de kvinnelige seerne.

– Kvinnen må lære partneren sin hvordan hun trenger å bli befølt og hva som gjør henne begeistret. Hun må lære det bort. Det er derfor jeg tror at det er færre kvinner i Skandinavia og Amerika som blir tilfredsstilt av sex, sa hun. 

DEL

FØLG OSS