På Startsiden Guider har noen av sakene annonselenker, som fører til butikker hvor du kan kjøpe produktene vi har omtalt, eller til tjenester som lar deg sammenligne priser. Når du klikker på en av disse lenkene, får Startsiden annonseinntekter. Disse lenkene er alltid merket.

Annonselenkene er valgt fordi vi mener de er relevante og nyttige, og det er våre innholdsprodusenter som bestemmer hvilke saker vi skal skrive om og hvilke produkter som skal omtales.

Vårt mål er alltid å guide deg til det mest relevante innholdet og de beste produktene. Annonsørene bestemmer ikke innholdet i sakene.

Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.

Reise

Billig ferie: Hvordan planlegge norgesferie på budsjett

Kollasj som ser ut som et postkort hvor det står «Norgesferie 2024» på. I kollasjen finner du fem forskjellige bilder som viser litt av hva norge har å by på. Alt fra vakre fjell i Lofoten til midnattsolen, preikestolen og krystallklart hav. Vi ønsker å gjøre ferien billigst mulig for deg og har derfor samlet flere organisasjoner som gir deg rabatter som kan gjøre norgesferien rimeligere. Visste du at både Naf, Obos, Trumf, fagforeninger og kredittkort kan gjøre ferien billigere? Saken passer for deg som planlegger en norgesferie på budsjett, enten du reiser med barn, hund, bil eller bobil.
Hele 37% av våre lesere planlegger norgesferie i år. Vi har derfor funnet organisasjoner som kan være med på å gjøre ferien billigere, enten du er medlem av Naf, Obos, Fagforeninger eller Trumf, vil du ikke gå glipp av disse godene! (Foto: Marie Henriksen/ABC Startsiden)

Planlegger du norgesferie i sommer? Da vil du ikke gå glipp av rabattene som kan gjøre ferien billigere. Her finner du godene som kan spare deg for mye penger!

Norgesferie er nok en gang et populært valg når sommerferien skal planlegges, og da vi spurte leserne våre om hvilke planer de har i sommer, svarte 37% at de planlegger ferie i Norge.

Enten du skal reise med barn, hund, bil, eller bobil, ønsker vi å hjelpe deg med å gjøre norgesferien billigst mulig, og har derfor samlet flere organisasjoner/foreninger som tilbyr rabatter som kan være med på å gjøre ferien billigere og mer budsjettvennlig.

Her kan du finne mer inspirasjon til norgesferien!

Billig ferie: Tips til hvordan man planlegger norgesferie på budsjett

Vi leter forresten stadig etter flere steder man kan finne rabatter, og vi tar gjerne imot tips hvis du vet om noe vi ikke gjør!

Obos-medlem

Er du Obos-medlem har du en rekke medlemsfordeler som kan være med på å gjøre ferien billigere. Du får blant annet rabatter på fornøyelsesparker som Tusenfryd og Kongeparken, rabatt på flere hoteller, samt leiebiler og andre transportmidler som bysykler og drivstoffrabatt.

Utsiktsbilde fra Reinebringen i Lofoten. I bakgrunnen kan du se flere spisse fjell som strekker seg majestetisk opp mot himmelen, samt en fjord som strekker seg innover landskapet. Vi ønsker å gjøre ferien billigst mulig for deg og har derfor samlet flere organisasjoner som gir deg rabatter som kan gjøre norgesferien rimeligere. Visste du at både Naf, Obos, Trumf, fagforeninger og kredittkort kan gjøre ferien billigere? Saken passer for deg som planlegger en norgesferie på budsjett, enten du reiser med barn, hund, bil eller bobil.
En norgesferie kan by på mye vakkert, blant annet Reinebringen i Lofoten.

Kredittkort

Ikke bare har flere kredittkort reiseforsikring inkludert, men det finnes en rekke kredittkort som også gir fordeler og rabatter når du er ute og reiser. Dette kan være drivstoffrabatt, rabatt på hotell, familieparker, leiebiler og mer. Her kan du lese mer om kredittkortene med de beste fordelene.

Fagforeninger

Er du medlem i en fagforening kan det være noen ekstra fordeler gjennom fagforbundet du kan bruke for å gjøre reisen rimeligere. Flere fagforeninger gir rabatter på blant annet hotell, leiebil og andre fordeler. Det kan derfor være lurt å sjekke med din fagforening når du skal ut og reise!

Trumf-bonus

Med Trumf kan du få bonus på en rekke hoteller, leiebiler, flyselskap, togreiser og mye mer. Selv om du ikke får avslag på prisen når de forskjellige tingene bookes, er dette penger du får igjen etterhvert som du tjener opp bonusen.

NAF-medlem

Er du medlem av NAF har du også en rekke fordeler som kan være med på å gjøre norgesferien rimeligere. Du får blant annet rabatter på leiebiler, fornøyelsesparker, Hurtigruten, campingplasser og mer.

Planlegger du å gå mange turer i den norske naturen? Sjekk ut denne pakkelisten på hva du må ha med i sekken i sommer.

Les mer på våre temasider: