På Startsiden Guider har noen av sakene annonselenker, som fører til butikker hvor du kan kjøpe produktene vi har omtalt, eller til tjenester som lar deg sammenligne priser. Når du klikker på en av disse lenkene, får Startsiden annonseinntekter. Disse lenkene er alltid merket.

Annonselenkene er valgt fordi vi mener de er relevante og nyttige, og det er våre innholdsprodusenter som bestemmer hvilke saker vi skal skrive om og hvilke produkter som skal omtales.

Vårt mål er alltid å guide deg til det mest relevante innholdet og de beste produktene. Annonsørene bestemmer ikke innholdet i sakene.

Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.

Reise

Norgesferie med barn: Populære familieparker i Norge

Tre bilder satt sammen til ett bilde. Her ser du bilder fra forskjellige familieparker i Norge hvor  familier koser seg blant annet vannaktiviteter, karuseller og andre gøyale aktiviteter. Planlegger du Norgesferie med barn bør du sjekke ut de populære familieparkene; Foldvik familiepark, Hunderfossen familiepark, Namsskogan familiepark, Hulfjell familiepark og Snilsberg familiepark.
Skap en minneverdig norgesferie med barn ved å besøke en av disse populære familieparkene i Norge!

Norgesferie med barn kan by på mye moro for store og små. Usikker på hva dere kan gjøre? Sjekk ut noen av de mest populære familieparkene i Norge!

Norge har en rekke fornøyelsesparker, vannparker, aktivitetsparker og mange andre spennende parker som gjør norgesferien med barn til en minnerik og morsom ferie. I denne artikkelen har vi tatt for oss det som kalles for «familieparker» i Norge. Vi hjelper deg også med å finne alternative overnattingssteder i nærheten av familieparkene.

Planer om å reise rundt i Norge i sommer? Her finner du spennende inspirasjon til norgesferien, enten du skal på biltur, fjelltur eller kanskje nyte litt luksus.

Norgesferie med barn: 5 populære familieparker

Lurer du på hva som skiller en familiepark fra for eksempel fornøyelsesparker og vannparker? En familiepark er en type park som er laget for å tilby underholdning og aktiviteter som passer for hele familien, fra små barn til voksne. Disse parkene inneholder vanligvis en blanding av attraksjoner og fasiliteter som kan inkludere lekeområder, dyreparker, minigolf, karuseller, og andre barnevennlige aktiviteter.

Under finner du fem av de mest populære familieparkene i Norge som vi har funnet basert på hvilke nordmenn søker mest etter på Google.

Vil du ha billettene til familieparkene billigst mulig? Her har vi skrevet om de «ukjente» rabattene som kan gjøre norgesferien billigere!

1. Foldvik familiepark

Lokasjon: Stavern

overnatting
Finn et sted å bo i nærheten

Finn et sted å bo i nærheten

Hoteller i nærheten av Foldvik familiepark.
Sjekk prisene her

Foldvik familiepark er familieparken flest nordmenn søker etter på Google. Parken som befinner seg på Stavern byr på over 40 forskjellige aktiviteter. Her kan hele familien kose seg med blant annet plaskeland, zip-line, minigolf, og mye mer. «Sunne aktiviteter som kan friste og utfordre barn i alle aldre», skriver familieparken på hjemmesiden sin.

2. Namsskogan familiepark

Lokasjon: Namsskogan

overnatting
Finn et sted å bo i nærheten

Finn et sted å bo i nærheten

Hoteller i nærheten av Namsskogan familiepark.
Sjekk prisene her

Namsskogan Familiepark er en av Trøndelags største turistattraksjoner, og kan skryte av å ha Norges største samling av nordiske dyr. Her finner du også gøyale aktiviteter som zip-line, klatrepark og kræsjbåter. Familieparken passer for både store og små, og vil sikre en minnerik norgesferie med mye moro og kvalitetstid med familien.

3. Hunderfossen familiepark

Lokasjon: Lillehammer

overnatting
Finn et sted å bo i nærheten

Finn et sted å bo i nærheten

Hoteller i nærheten av Hunderfossen familiepark.
Sjekk prisene her

Familieparken som også er kjent som Hunderfossen eventyrpark, byr på en rekke spennende attraksjoner som Hunderfossen-trollet, badeland, karuseller og gokarts. Du finner også attraksjonen «Musikkfabrikken» som i 2023 ble kåret til verdens beste attraksjonsnyhet av det som regnes som parkbransjens «Oscar».

4. Hulfjell familiepark

Lokasjon: Drangedal

Overnatting
Finn et sted å bo

Finn et sted å bo

Overnattingssteder rundt familieparken er det nokså få av. Parken byr derimot på hytter for utleie som passer perfekt for barnefamilier. Du finner også bobil- og teltplasser her.

Hulfjell familiepark åpnet i 2019 Telemarks første vannpark som også er Sør-Norges største flytende vannpark. Her er det mye moro for både store og små. Du finner også aktiviteter som klatrevegg, lekeplasser, ponniridning og my mer. «På hulfjell satser vi på opplevelser, gårdsturisme og «inn på tunet», skriver Hulfjell familiepark på nettsiden sin.

5. Snilsberg familiepark

Lokasjon: Brumunddal

overnatting
Finn et sted å bo i nærheten

Finn et sted å bo i nærheten

Hoteller i nærheten av Snilsberg familiepark.
Sjekk prisene her

«Vårt kjennetegn er dyr, aktiviteter og naturopplevelser», skriver Snilsberg familiepark på hjemmesiden sin. Parken som ligger midt mellom Hamar og Lillehammer byr på alt fra ATV-kjøring til trampoliner, eller du kan hoppe i høyet og klappe de mange dyrene i familieparken. Her får du en minneverdig sommer du sent vil glemme.

En annen populær familieferie er å besøke en velkjent dyrepark. Her kan du lese om 10 ting å gjøre i Kristiansand.

Les mer på våre temasider:

Du vil kanskje også like disse sakene: