På Startsiden Guider har noen av sakene annonselenker, som fører til butikker hvor du kan kjøpe produktene vi har omtalt, eller til tjenester som lar deg sammenligne priser. Når du klikker på en av disse lenkene, får Startsiden annonseinntekter. Disse lenkene er alltid merket.

Annonselenkene er valgt fordi vi mener de er relevante og nyttige, og det er våre innholdsprodusenter som bestemmer hvilke saker vi skal skrive om og hvilke produkter som skal omtales.

Vårt mål er alltid å guide deg til det mest relevante innholdet og de beste produktene. Annonsørene bestemmer ikke innholdet i sakene.

Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.

Reise

Restplass fly: Billige flyreiser i inn- og utlandet

Flyfoto tatt fra et vindu, med utsikt over flyets vinge og skyene under. Himmelen er klar og blå, med noen skyer spredt i horisonten. Vi hjelper deg med å finne billige reiser med blant annet restplass-fly. Vi viser til fem tjenester som lar deg enkelt finne billige flybilletter; Apollo, Momondo, Restplass.no, Skyscanner og FINN reiser
Vi hjelper deg med å finne restplass-reiser og generelt billige flyreiser! (Foto: Colourbox)

Ute etter en billig reise? Vi hjelper deg med å finne restplass-fly og tipser om andre steder du kan finne billige flyreiser.

De fleste av oss liker å høre ordet «billig» kombinert med ordet «reise», for det betyr at lommeboken ikke trenger å bli ruinert for reise på ferie.

Vi ønsker å hjelpe deg med å finne disse billige reisene. Derfor har vi samlet fem steder man kan blant annet finne restplass-fly og andre billige flybilletter.

Vår ambisjon er å gi deg de beste tipsene og triksene til reisen, og her kan du finne alle våre reisetips.

1. Restplass: Fly-reiser hos Apollo

Selv om Apollo kanskje er bedre kjent for å arrangere charter-reiser hvor både fly og hotell er inkludert, kan man også finne flybilletter her. Ikke nok med det, billettene som i all hovedsak tar deg til populære feriedestinasjoner, er som regel nokså billige av seg. Dette er fordi de ofte selges som restplass-fly.

billig fly
Her finner du billige flyreiser

Her finner du billige flyreiser

Sjekk prisene hos Apollo

Usikker på hvor du skal legge reisen? Her finner du landene som er billigst å feriere i.

2. Restplass fly: Finn billige reiser

Det er ikke bare hos Apollo man kan finne restplass-fly. Hos Restplass.no kan du også finne billige flyreiser som tar deg til en rekke populære feriedestinasjoner. Restplass.no sammenligner priser og tilbud fra over 700 flyselskaper og reisebyråer. Ser du etter flyreiser hos dem vil det være store sjanser for å finne et godt tilbud.

billig fly
Her finner du billige flyreiser

Her finner du billige flyreiser

Sjekk prisene hos Restplass.no

Vi avslører: Når finner man billigst flybilletter?

3. Finn billige fly hos Momondo

Momondo er også en prissammenligningstjeneste som hjelper deg med å finne de billigste flybillettene til en rekke destinasjoner. Her søker du enkelt etter hvor du vil reise, også får du rangert opp hvor du kan finne den billigste reisen til destinasjonen din.

billig fly
Her finner du billige flyreiser

Her finner du billige flyreiser

Sjekk prisene hos Momondo

Er flybilletter billigere nærmere avreise? Her får du svaret!

4. Få oversikt over de billigste flybillettene hos Skyscanner

Nok en tjeneste som sammenligner priser på flybilletter hos flere aktører er Skyscanner. Tjenesten fungerer på samme måte som både Momondo og Restplass.no. Har man mulighet til å bestille nokså spontant eller i siste liten kan man finne mange billige reiser til en rekke destinasjoner.

billig fly
Her finner du billige flyreiser

Her finner du billige flyreiser

Sjekk prisene hos Skyscanner

5. FINN Reise

Sist men ikke minst ønsker vi å trekke fram FINN Reise. Her får du også muligheten til å finne de billigste flybillettene ved at tjenesten sammenligner prisene hos en rekke flyselskap og reisebyråer.

Det finnes mange flere tjenester som hjelper deg med å finne billige flybilletter. I denne saken har vi kun plukket ut fem av disse. For flere restplass-fly kan man også sjekke ut andre reisebyrå som blant annet Tui og Ving.

Nå er det bare å starte jakten på det reisemålet du vil til, og mulighetene er mange! God tur!

Ikke la ferien bli dyrere ved å begå denne ferietabben!

Les mer på våre temasider: