På Startsiden Guider har noen av sakene annonselenker, som fører til butikker hvor du kan kjøpe produktene vi har omtalt, eller til tjenester som lar deg sammenligne priser. Når du klikker på en av disse lenkene, får Startsiden annonseinntekter. Disse lenkene er alltid merket.

Annonselenkene er valgt fordi vi mener de er relevante og nyttige, og det er våre innholdsprodusenter som bestemmer hvilke saker vi skal skrive om og hvilke produkter som skal omtales.

Vårt mål er alltid å guide deg til det mest relevante innholdet og de beste produktene. Annonsørene bestemmer ikke innholdet i sakene.

Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.

Aktiv

Elektrisk terrengsykkel: Disse elsyklene til terreng er best i test i 2024

Nærbilde av dempingen på en hardtail terrengsykkel fra Specialized ute i skogen. Den er svart og har røde detaljer. En elsykkel til terreng passer til både sti, grusvei og ujevnt terreng, og lar deg som er eventyrlysten sykle i utfordrende terreng med litt ekstra fart, takket være rå motorkraft. Vi har funnet frem elektriske terrengsykler som er best i test til dame og herre i 2024!
En elsykkel til terreng passer til både sti, grusvei og ujevnt terreng, og lar deg som er eventyrlysten sykle i utfordrende terreng med litt ekstra fart, takket være rå motorkraft. Vi har funnet frem elektriske terrengsykler som er best i test i 2024! (Bilde for illustrasjon) (Foto: Sondre Paulsen / ABC Startsiden)

Vi har funnet frem elsykkel til terreng som er best i test i 2024! Testvinnerne spenner fra både hardtail til fulldempet og billig!

Liker du å ha muligheten til å sykle hvor du vil og både i terreng, skog, på sti og i byen? Da er det kanskje en elsykkel til terreng du ser etter! Er du usikker så finner du svaret på hva som kjennetegner en terrengsykkel her.

Under har vi funnet frem elsykler til terreng som alle er best i test i 2024. Du finner både fulldempet terrengsykkel, hardtail, testvinnere med lav vekt og billige terrengsykler. Felles for dem alle er at de passer til både dame og herre og har el-motor!

Her samler vi alt vi skriver om elsykkel, og alt fra best i test-avsløringer, til smarte tips og produktanbefalinger.

Beste «billige elektriske» terrengsykkel: Giant 24 Stance E+ 1 29 Pro

Beste billige, eller budsjett-terrengsykkel som også er elektrisk er i følge MBR Giant 24 Stance E+ 1 29 Pro. De skryter av en elsykkel hvor du får mye for pengene, som har et brukervennlig display, godt grep i terrenget, god komfort og som gir selvtillit ute i løypene.

Fulldempet elsykkel: Disse er best i test i 2024.

fulldempet terrengsykkel
Giant 24 Stance E+ 1 29 Pro

Giant 24 Stance E+ 1 29 Pro

Sjekk prisen her

Beste elektriske terrengsykkel flere år på rad: Specialized Turbo Levo

Det skorter virkelig ikke på skryten for den elektriske terrengsykkelen Specialized Turbo Levo Comp som blir kåret til best i test hos både Gearjunkie og Outdoorgearlab i 2024. Med hele fem av fem stjerner og flest poeng av alle terrengsyklene i testen overbeviser Specialized igjen, og det blir en plassering øverst på pallen for fjerde året på rad hos Outdoorgearlab!

– Den beste blir bare bedre og dette er en av de mest raffinerte og allsidige el-syklene vi noensinne har testet, skryter nettsiden.

På jakt etter en annen type elsykkel? Disse elsyklene er best i test i 2024!

fulldempet og Best i test
Specialized Turbo Levo Comp Alloy

Specialized Turbo Levo Comp Alloy

Sjekk prisen her

Beste elektriske terrengsykkel, med lav vekt: Trek Fuel EXe

Det er Outdoorgearlab som kårer Trek Fuel EXe til årets beste lette og elektriske terrengsykkel i 2024.

– En ny generasjon elsykler for terreng med lav vekt, drar nytte av små motorer og batterier med lav vekt, utmerkede egenskaper og briljant konstruksjon gjør Fuel EXe til vår favoritt, skyter de.

Dette er årets elsykkel-nyheter!

Beste fulldemper med lav vekt
Trek Fuel EXe 9.5

Trek Fuel EXe 9.5

Pris nå: kroner hos

Beste elektriske terrengsykkel i 2024: Scott Lumen eRide 910

Den elektriske terrengsykkelen Scott Lumen eRide 910 får hele 4/5 mulige poeng i test hos Offroad. De kaller dette sykkelen for deg som ønsker en så naturlig og allsidig elektrisk terrengsykkel-opplevelse som du kan få.

– Takket være noen solide geometrivalg og god respons i terrenget, er Lumen en ekte «dark horse» (engelsk for noen med overraskende ferdigheter) og en av de beste elektriske terrengsyklene på markedet, skryter nettsiden.

Ute etter årets beste terrengsykkel uten elmotor? Disse terrengsyklene er best i test i 2024.

Allsidig elsykkel for terreng
Scott Lumen eRIDE 910

Scott Lumen eRIDE 910

Sjekk prisen her

Vurderer du å heller gå for en enda mer allsidig terrengsykkel, og en sykkelen som er enda mer fremkommelig uansett vær og vind? Dette kjennetegner en elektrisk fatbike!

Hva er en elektrisk terrengsykkel?

En terreng-elsykkel, eller e-MTB, er optimalisert for krevende terreng med en robust ramme og integrert batteri for balanse og holdbarhet. Den har en kraftig sentralmotor for pedalassistanse, og kommer i varianter med enten bare fordemper (hardtail) eller dempere både foran og bak (fulldempet), avhengig av behov.

Som med andre terrengsykler har de bredere, grovmønstrede dekk, kraftige skivebremser og er bygget for godt grep, kontroll og sikkerhet på ujevne og glatte underlag. Det er dette som gjør elektriske terrengsykler ideelle for sykling i variert natur.

Les mer på våre temasider:

Du vil kanskje også like disse sakene: