På Startsiden Guider har noen av sakene annonselenker, som fører til butikker hvor du kan kjøpe produktene vi har omtalt, eller til tjenester som lar deg sammenligne priser. Når du klikker på en av disse lenkene, får Startsiden annonseinntekter. Disse lenkene er alltid merket.

Annonselenkene er valgt fordi vi mener de er relevante og nyttige, og det er våre innholdsprodusenter som bestemmer hvilke saker vi skal skrive om og hvilke produkter som skal omtales.

Vårt mål er alltid å guide deg til det mest relevante innholdet og de beste produktene. Annonsørene bestemmer ikke innholdet i sakene.

Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.

DIY

Myggfelle: Effektive tips som fjerner mygg

En mygg i ferd med å spise sitter på en menneskekropp, med natur i bakgrunnen.
Vil du helst unngå å bli mygg-buffet i sommer? Da bør du lese dette. (Foto: Colourbox)

Vi deler 4 kjerringråd som holder myggen unna. Lag enkle feller eller myggspray med få ingredienser.

Redd for at sommerkveldene på terrassen skal bli ødelagt av blodtørstige mygg? Vi skal hjelpe deg med problemet.

Hvordan lage myggfelle selv?

Vi har testet å lage myggfeller som du kan ha i nærheten av hvor du sitter utendørs, for å slippe å sitte igjen med 30 myggstikk etter en kveld.

Vi testet også å lage en myggmiddel som er helt ufarlig å smøre på huden, og som er super å ha med i vesken på tur i sommer. Og har du først fått et myggstikk som klør, har vi et genialt tips til deg. Du ser alle våre tips i videoen under.

Er det for mange mygg kan det være nødvendig med en myggjager. Sjekk ut testen vår en liten myggjager som faktisk virker her.

Loading the player…

Ønsker du å holde vepsen unna terrassen? Prøv dette trikset.

Har bananfluene flyttet inn på kjøkkenet ditt i sommervarmen? Se hvordan du blir kvitt dem med ingredienser du allerede har i kjøkkenskapet.