Superenkel dessert-oppskrift med bare én ingrediens
Denne dessertenkjeksen av én Dumle kan serveres alene – eller som pynt på toppen av iskrem.
Dette er en enkel dessertoppskrift til mange. Den passer også ypperlig som topping på iskrem. Du trenger bare én ingrediens for å lage denne kjeksen, nemlig karamellsjokoladen Dumle. Se fremgangsmåten i videoen, og få oppskriften i tekst litt lenger ned.
Oppskrift på Dumle-kjeks
Du trenger:
- Dumlesjokolade
- Litt havsalt (kan sløyfes)
Legg sjokoladebitene utover et stekebrett med bakepapir. Ha med gode mellomrom mellom dumlene.
Varm opp stekeovnen til 200 grader, og sette stekebrettet i ovnen. Stek i 5-7 minutter. Følg nøye med, og ta ut stekebrettet når sjokoladene har smeltet utover.
Strø over havsalt, om du vil mens kjeksene fortsatt er myke.
Legg kjeksen på en rist for å kjøle seg ned.
Spis dumlekjeksen som de er, eller server med iskrem.