19 problemer olivenolje lett kan løse for deg. Jeg ble overrasket over effekten!

7. Olivenolje som håndrens

Close Up Of Female Hands While Applying Oil On White Background View 2Foto: Bigstockphoto

Sett at du har mekket på bil, skiftet dekk eller hva man nå gjør med biler og har fått olje, fett eller maling på hendene. Ok, du må ikke nødvendigvis ha mekket bil for å få gris på hendene, da. Du har kanskje fikset på sykkelen eller vært litt ivrig med malekosten. Løsningen skal være å blande en teskje olivenolje og en teskje sukker eller salt i hendene og gni noen minutter. Deretter skyller du av med vann og såpe.

8. Olivenolje i stedet for barberskum

Som svoren tilhenger av kokosolje, kan jeg si meg enig i at du ikke trenger barberskum når kroppen skal av-pelses. Olivenolje skal gjøre samme nytte! Olje har vist seg å være et veldig godt alternativ for meg, både fordi selve barberingen går som en lek, men også fordi huden føles mykere etterpå. I tillegg slipper jeg skumflekker her og der.

9. Olivenolje tar vekk maling i håret

Jeg skulle ønske jeg visste om dette for to uker siden, da jeg malte et par hyller i en lekker, turkis farge. Dessverre var det ikke bare hyllene som fikk et par strøk maling! Det gjorde nemlig litt av håret mitt og. Skulle dette skje deg og, kan du bare notere deg at olivenolje fikser dette. Ta litt olje på en bomullsdott (omtrent som når du fjerner maskara), og gni bomullen mot håret.

10. Olivenolje som møbelpolering

Så, her har du et tips for tremøblene dine. Blant to deler olivenolje og en del sitronjuice eller eddik. Ha blandingen over i en sprayflaske, rist litt på den og så er den klar. Et miljøvennlig og snilt alternativ til industrielt fremstilte rengjøringsmidler!

Artikkelen fortsetter her med neste tips..

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!