Nettliv

Her er emojienes virkelige betydning

Caroline Furu

  • Publisert: 03.04-2018
  • Oppdatert: 03.04-2018
 
 

Har du brukt noen av disse feil? 

Ifølge Wired, ble den aller første emojien laget allerede i 1999, og nå bruker de fleste av oss dem hele tiden for å få frem hva vi mener. Emojies er ikke bare for ungdommer på forumer eller chatterom lenger – nå bruker alle dem.

Men har du noen gang tenkt over emojienes opprinnelige betydning? På nettsiden Emojipedia kan man se bilder av alle smilefjesene og en kort beskrivelse av hva de egentlig betyr. Hotellet med et hjerte over døra har for eksempel en frekkere betydning enn hva man ville tro.

Les også: Nå kommer de rødhårede emojiene

Her har vi samlet opp noen av smilefjesene som har en annen betydning enn man skulle tro. Klikk deg videre i bildegalleriet for å lese hva de egentlig betyr!

Nyhetsbrev