Nettliv

5 unike Airbnb-hjem verden over

Caroline Furu

  • Publisert: 27.04-2018
  • Oppdatert: 27.04-2018
 

Her er hjemmene for deg som vil ha en ferie litt utenom det vanlige. 

Airbnb ble grunnlagt i 2008, og vokste seg raskt til å bli en av verdens mest kjente utleietjenester. Nettsiden er spesielt populær blant folk som ser etter et litt mer unikt sted å bo på ferie enn et hotell.

Les også: Airbnb: Disse destinasjonene kan bli trendy i år

Og til tross for at tjenesten tilbyr tusener av overnattingssteder verden over, er det enkelte som virkelig skiller seg ut. Her har vi funnet frem noen av dem. 

Se bildene nedenfor!

1. Skjellhuset på Isla Mujeres

 

På øya Isla Mujeres utenfor Mexico, finner man dette enestående huset som er utformet som et skjell med eget, privat svømmebasseng. Huset har to store dobbeltsenger og plass til fire gjester. Utleieren skriver at huset er skjermet fra hovedgaten, men samtidig er det så spesielt at mange forbipasserende tar en titt over gjerdet for å se på huset.

Pris: Fra 2410 kroner per natt

Se flere bilder her.

2. En vakker riad i Marrakesh

 

Denne vakre riaden ligger i eksotiske Marrakesh i Marokko. Her kan man leie seg et privat rom og få tilgang til det flotte bassenget utenfor. Hjemmelaget frokost er inkludert i prisen.

Pris: Fra 943 kroner per natt

Se flere bilder her.

3. Trehus med boblebad og peis

 

Midt i skogen, en times kjøretur fra Sydney i Australia, ligger dette store trehuset. Det har fantastisk utsikt, veranda og boblebad – perfekt for en avslappende ferie.

Pris: 6488 kroner per natt

Se flere bilder her.

4. Idyllisk drømmehus på Santorini

 

Denne kritthvite drømmen av et hus ligger i landsbyen Oia på Santorini, og har slående vakker utsikt utover øya. På verandaen finner man også et lite basseng i samme grottestil som huset. Huset har plass til fem personer og har to bad.

Pris: Fra 3976 kroner per natt

Se flere bilder her.

5. Nydelig trehus midt i skogen

 

Dette huset er det flest Airbnb-brukere verden over har satt på sin ønskeliste, og ikke uten grunn. Huset ligger i skogen i Atlanta i USA, men samtidig ikke langt fra sentrum. Huset består av tre forskjellige rom som har bro i mellom seg. Dobbeltsengen i det ene rommet ligger halvveis ut på verandaen, så her er man virkelig i ett med naturen.

Pris: Fra 3049 per natt

Se flere bilder her.

Nyhetsbrev