Richard Gere (69) og Alejandra Silva (36) har blitt foreldre

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 11.02-2019
  • Oppdatert: 11.02-2019
Richard Gere giftet seg med Alejandra Silva i fjor. Foto: Ammar Awad/Reuters

Hollywood-veteranen skal ha blitt far til en sønn for andre gang.

Det melder flere utenlandske nettaviser, blant annet The Sun. Gere møtte den spanske reklameagenten Alejandra Silva i 2014, og paret giftet seg i fjor. Det samme året kom det frem at Silva var gravid med deres første barn.

Les også: 10 kjendispar med store aldersforskjeller

Fra før har Gere sønnen Homer (18) fra hans andre ekteskap, med skuespilleren Carey Lowell (58). Geres første ekteskap var med den ikoniske supermodellen Cindy Crawford. De to var gift i fire år, fra 1991-1995.

Ikke stolt over «Pretty Woman»

Hans nåværende kone har sønnen Alberto (5) fra et tidligere ekteskap. Gere og Silva har så langt ikke kommentert babynyheten selv. Richard Gere er en av verdens mest kjente skuespillere, og begynte karrieren sin i 1975. 

Mange forbinder ham med rollen som Edward Lewis i den udødelige klassikeren Pretty Woman (1990).

Filmen har fortsatt millioner av fans verden over, men selv er ikke Gere så veldig begeistret for den. I et intervju med Woman’s Day Magazine i 2012, skuffet han fansen ved å kalle den en «teit romantisk komedie». 

Les også:  Julia Roberts-artikkel går viralt etter grov skrivefeil

DEL

FØLG OSS