10 kjendispar med store aldersforskjeller

Marte Pritzlaff Njerve

  • Publisert: 06.02-2019
  • Oppdatert: 06.02-2019

Kjærligheten kjenner ingen alder. Disse kjendisparene lever i forhold med store aldersforskjeller.

Flere kjendispar har funnet kjærligheten med mennesker som enten er mange år yngre eller mange år eldre. Det er lett å heve øyenbrynene når man hører om par med store aldersforskjeller, men ifølge Vi.no kan det være bra for forholdet.

Les også: 15 kjendisbarn som er prikk like sine berømte foreldre 15 kjendisbarn som er prikk like sine berømte foreldre

–  Paret har egentlig alle odds mot seg. De har gjerne mye å bevise, de skal klare dette, det er de to mot resten. På den måten kan de få et sterkt forhold fordi de jobber hardt med å ta vare på forholdet, sier Sidsel Schaller, psykologspesialist og spesialist i klinisk sexologi, til Vi.no. 

I videoen øverst i saken kan du se 10 par som har funnet kjærligheten, tross store aldersforskjeller.

Les også:  Prins Joachim og familien flytter til Paris

DEL

FØLG OSS