Ti kjendispar som giftet seg i Las Vegas

Marte Pritzlaff Njerve

  • Publisert: 02.04-2019
  • Oppdatert: 02.04-2019

Romantikken blomstret i Vegas, men hvor lenge holdt den?

Å gifte seg i Las Vegas betyr at man enten har hastverk, har rømt hjemmefra eller er så stormende forelsket at man bare ikke kan vente, skal vi tro amerikanske romantiske komedier. Men ifølge Wikipedia velger hele 150 mennesker å gifte seg i byen hver dag. Til sammenligning har også Las Vegas langt flere skilsmisse-domstoler enn andre amerikanske byer. 

Les også: Richard Gere (69) og Alejandra Silva (36) har blitt foreldre 

Men det finnes faktisk også noen kjendispar som har giftet seg i Vegas. Page Six har samlet sammen ti par som ble smidd i Hymens lenker i gamblinghovedstaden. Se hvilke og hvordan det gikk med ekteskapene i videoen øverst i artikkelen. 

Se også:  Ti kjendispar med store aldersforskjeller

VIDEO: «Elvis» utfordret svenskene til å gifte seg på stedet:

DEL

FØLG OSS