Hun spiller prinsesse Diana i sesong fire av «The Crown»

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 10.04-2019
  • Oppdatert: 09.10-2019
Foto: AP, Faye Thomas/Netflix

23 år gamle Emma Corrin har fått æren av å spille den ikoniske prinsessen i Netflix-serien. 

Det melder Netflix selv i en pressemelding. I en uttalelse forteller Corrin at hun er overlykkelig for å ha fått rollen som Diana.

– Jeg har vært helt hekta på serien siden første episode, og å tenke på at jeg nå skal bli en del av denne utrolig talentfulle skuespillerfamilien er bare uvirkelig. Prinsesse Diana var et ikon, og hun har fortsatt en dyp og inspirerende påvirkning på verden, sier hun.

Corrin er relativt ny i skuespilleryrket, men har spilt en mindre rolle i serien «Grantchester» og i kortfilmen «Alex’s Dream», ifølge IMDb.

Les også: Slik hyller hertuginnene prinsesse Diana

Det er allerede kjent at Olivia Colman skal spille rollen som dronning Elizabeth i sesong tre av serien. 

Sesong tre av «The Crown» blir lagt ut på Netflix senere i år. Corrin kommer til å dukke opp som prinsesse Diana i sesong fire, men strømmetjenesten har ikke sagt noe om når denne sesongen blir lagt ut. 

I pressemeldingen forteller serieskaperen Peter Morgan at han gleder seg til å få Corrin med på laget.

– Emma Corrin er et stort talent som fanget oppmerksomheten vår umiddelbart når hun prøvespilte for rollen som Diana Spencer. I tillegg til at hun har uskyldigheten og skjønnheten til unge Diana, har hun også spekteret og kompleksiteten som kreves for å spille en ekstraordinær kvinne som gikk fra å være en anonym tenåring til å bli den mest ikoniske kvinnen i sin generasjon, sier Morgan. 

Les også:  George Clooney: – Hun blir jaget på samme måte som Diana

DEL

FØLG OSS